Ce ar vrea Saveta Bogdan să facă cu Victor Slav. Cătălin Măruță a fost uluit să afle

Ce ar vrea Saveta Bogdan să facă cu Victor Slav. Cătălin Măruță a fost uluit să afle
Ce ar vrea Saveta Bogdan sa faca cu Victor Slav

Saveta Bogdan este, cu siguranță, una dintre cele mai respectate și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Simpatica artistă știe cum să facă pentru a ne pune un zâmbet pe buze. Când nu (în)cântă telespectatorii, solista are mereu glumele la ea. Ce a spus că ar vrea să-i facă lui Victor Slav. Toți au izbucnit în râs.

Ce ar vrea Saveta Bogdan să facă cu Victor Slav

Invitată în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV, Saveta Bogdan a acceptat provocarea soțului Andrei de a răspunde la anumite întrebări personale. Cătălin Măruță a invitat-o pe celebra interpretă de muzică populară să participe la jocul „sărut, căsătorie, ură”.

Pe scurt, artistei i-au fost puse pe ecran trei fotografii ale unor cunoscuți artiști din muzica românească, iar Saveta Bogdan a fost nevoită să aleagă pe cine ar vrea să sărute, cu cine s-ar căsători și cu cine nu și-ar dori să aibă niciun fel de legătură.

Deși s-a fâstâcit pentru câteva secunde, râsul ei colorat a umplut platoul de veselie La Măruță, iar alegerile ei i-au lăsat fără cuvinte pe cei prezenți în emisiune. Saveta Bogdan a mărturisi că s-ar căsători cu Benone Sinulescu și l-ar săruta pe Petrică Mâțu-Stoian. Pe de altă parte, cântăreața de muzică populară a mărturisit că s-ar ține departe de Nicolae Botgros, dând de înțeles că artistul are o viață amoroasă destul de complicată.

„Pe Petrică Mâțu-Stoian l-aș săruta de mama focului, mustăcioara lui pana corbului. Beni e colegul meu și viața mea. M-aș mărita cu Benone Sinulescu, e apropiat de mine ca vârstă. De Nicolae Botgros nu m-aș apropia că el are două gagici, soția și aia cu care are copilul. Ce? A recunoscut și dânsul la televizor.

„Victor Slav e curtat de lume, dar m-aș pupa cu el”

Dar asta nu este tot. Carismatică și amuzantă cum o știm, Saveta Bogdan a mărturisit că nu ar refuza să se sărute cu chipeșul Victor Slav, deși există o diferență semnificativă de vârstă între ei.

Victor Slav e curtat de lume, dar m-aș pupa cu el. Na, știi că eu trag la tineret. Cătălin Moroșanu mi-ar trage un pumn de m-ar lăsa sub masă.

Rugată să-și descrie colegii de breaslă folosind un singur cuvânt, Saveta Bogdan a vorbit despre Maria Dragomiroiu, Laura Lavric și alte mari doamne ale cântului popular românesc. Despre Niculina Stoican, Saveta Bogdan a spus că este o persoană aprigă la mânie, iar Gheorghe Turda ar fi un om nervos.

Ionuț Dolănescu – talentat. Irina loghin – frumoasa. Laura Lavric – pofticioasa. Maria Dragomiroiu – inalta. Niculina Stoican – e foarte apriga. Gheorghe Turda? Aaa, dacă îi zic un cuvânt, nu mai vorbeste ăsta cu mine niciodată. E nervos, dar dacă ziceam un cuvânt urât, nu mai vorbea cu mine.”, a declarat Saveta Bogdan la emisiunea lui Măruță de pe PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI