30 dec. 2022 | 23:25

Informația momentului de la Digi RCS RDS: gratuit de la 1 ianuarie. Vodafone și Orange doar visează la așa ceva

Diverse
Informația momentului de la Digi RCS RDS: gratuit de la 1 ianuarie. Vodafone și Orange doar visează la așa ceva
Informația momentului de la Digi RCS RDS gratuit de la 1 ianuarie

Finalul anului 2022 aduce un cadou neașteptat pentru români. Ce va oferi Digi RCS RDS gratuit, începând cu data de 1 ianuarie 2023. Cine va beneficia de oferta surprinzătoare.

Ce oferă Digi RCS RDS gratuit de la 1 ianuarie 2023

Vineri, 30 decembrie 2022, reprezentanții Digi RCS RDS au făcut un anunț important pentru români. Compania, care este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară: 98,8% din populația României (conform ultimului raport publicat de ANCOM), va oferi, în mod automat, 100 de GB de trafic de internet mobil, în rețelele 4G și 5G, la viteză maximă, fără a percepe costuri în plus.

„Pentru a marca începutul noului an, DIGI le oferă, automat, abonaților noi și existenți, atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, 100 GB trafic de internet mobil, în rețelele 4G și 5G, la viteză maximă, fără a le percepe acestora costuri în plus”, a transmis operatorul.

Astfel, începând cu data de 1 ianuarie 2023, utilizatorii abonamentului Nelimitat (persoane fizice), respectiv Business Nelimitat (persoane juridice), 100 GB trafic de date mobile, la viteză maximă, fără costuri suplimentare.

Reprezentanții Digi au precizat că „abonamentele de servicii mobile pot fi contractate online, pe site-ul DIGI.ro, în toate magazinele, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări”.

Potrivit comunicatului Digi, până în acest moment, clienții care folosesc abonamentul Nelimitat/ Business Nelimitat aveau disponibil un trafic de date de 50 GB. Din prima zi a anului 2023, aceștia vor avea, lunar, o cantitate dublă de date mobile, la același tarif promoțional, care pornește de la 2,5 Euro (TVA inclus) pentru abonamentul Nelimitat și 3,3 Euro (+TVA) pentru Business Nelimitat .

„Până în prezent, utilizatorii abonamentului Nelimitat/ Business Nelimitat aveau disponibil un trafic de date de 50 GB. Astfel, aceștia vor beneficia lunar, de la începutul anului 2023, de o cantitate dublă de date mobile, la același tarif promoțional, care pornește de la 2,5 Euro (TVA inclus) pentru abonamentul Nelimitat și 3,3 Euro (+TVA) pentru Business Nelimitat .

În funcție de numărul de abonamente contractate, utilizatorii persoane fizice, cât și juridice, au parte de reduceri substanțiale din valoarea acestora”, a mai transmis compania.

În plus, Digi RCS RDS amintește clienților că începând cu luna decembrie 2022, abonații DIGI pot opta pentru schimbarea cartelei existente cu una virtuală, bazată pe tehnologia eSIM, dacă dețin dispozitive mobile compatibile.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro