Incident grav la o secție de votare din Prahova. Polițist atacat, împușcături și răniți

Incident grav la o secție de votare din Prahova. Polițist atacat, împușcături și răniți
De ce a fost împușcat bărbatul din frizeria din București. Ce s-a întâmplat, de fapt

Un incident grav s-a petrecut sâmbătă, 23 noiembrie, la o secție de votare din Prahova. Un polițist a fost atacat. Agentul a scos pistolul din dotare și a tras în piciorul unuia dintre agresori.

Incident grav la o secție de votare din Prahova. Un polițist a fost atacat. S-au auzit împușcături și au fost răniți

Un polițist care păzea o grădiniță ce găzduiește o secție de votare în localitatea Drăgăneasa, din județul Prahova, a fost atacat sâmbătă seară, 23 noiembrie, de un grup de cinci persoane aflate în stare de ebrietate. Agentul a scos pistolul din dotare și a tras în piciorul unuia dintre atacatori, potrivit anunțului făcut de Poliția Prahova. Agresorii au aruncat cu o sticlă de băuturi alcoolice în agentul șef principal de poliție, ce se afla în serviciul de pază. Unul dintre ei l-a atacat fizic pe omul legii, care a tras cu arma din dotare în piciorul agresorului.

Incident grav la o secție de votare din Prahova. Polițist atacat, împușcături și răniți
Atacatorii au fost identificați, iar cercetările continuă

La câteva momente distanță, a venit în sprijinul polițistului o grupă de intervenții din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Prahova, pentru a proteja secția de votare pe timpul nopții. Oamenii legii susțin că atacatorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Moment emoționant, într-o secție de votare din Spania

Un video cu un mesaj emoționant a circulat, sâmbătă pe internet și i-a impresionat pe toți internauții. Un utilizator a postat pe pagina sa de Facebook un video impresionant cu o femeie care cânta o melodie românească într-o secție de votare din Spania.

„Dumnezeuleee… cu ce am greșit noi ăștia din #Diaspora , ascultați această fată din Spania Îmi curg lacrimi pe obraz când văd cât patriotism există in românii de peste hotare! Mă simt trist dar mândru că sunt #Diasporean. Respect și “ jos pălăria” pentru Larissa Elena Cotorogea !”, este mesajul notat în josul clipului video postat pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI