Moment emoționant, într-o secție de votare din Spania. O tânără cântă după ce a votat, iar toată lumea e în lacrimi | Viral

Un video cu un mesaj emoționant circulă pe internet și îi impresionează pe internauți. Un utilizator a postat pe pagina sa de Facebook un video impresionant cu o femeie care cântă o melodie românească într-o secție de votare din Spania.

Mesaj emoționant din Spania pentru toți românii

Mesajul i-a lăsat pe toti românii din diaspora și nu numai cu sufletele înmărmurate de dorul de acasă.

Dumnezeuleee… cu ce am greșit noi ăștia din #Diaspora , ascultați această fată din Spania
Îmi curg lacrimi pe obraz când văd cât patriotism există in românii de peste hotare!
Mă simt trist dar mândru că sunt #Diasporean
Respect și “ jos pălăria” pentru Larissa Elena Cotorogea !

 

 

Este vorba despre melodia Laura Olteanu – „Acasă-i România”.Victor Cotorogea şi Larissa Elena Cotorogea sunt doi români din Slatina, dar stabiliţi în Spania. Ei au ales să cânte înainte de a-şi exprima opţiunea la urne. Românca a interpretat un cântec patriotic, în timp ce aştepta să voteze.

Momentul a fost filmat şi urcat pe Facebook cu descrierea „Şi am votat cu cântec!!!”.

Clipul a stârnit un val de reacţii pe Facebook, strângând sute de comentarii şi mii de distriburi, într-un timp foarte scurt. Internauţii au lăudat iniţiativa românilor.

A mai rămas foarte puțin timp până când românii își vor putea vota președintele pentru următorii cinci ani. Duminică, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidenţiale în ţară.Românii din diaspora pot vota între 22 şi 24 noiembrie. Cetăţenii români vor putea alege între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis.

Românii din diaspora pot vota începând de vineri, de la ora locală 12.00, pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În primul tur, s-a înregistrat o prezență record la urne a românilor din străinătate.

Până sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 19.00,  au votat 316.601 români din Diaspora. Dintre aceștia, 169.162 sunt bărbați și 147.439 femei. Din totalul votanților, cei mai mulți sunt bărbați cu vârste între 45 și 64 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI