Incendiu masiv în Giurgiu. Flăcările au mistuit până și izolația țevilor de căldură

Incendiu masiv în Giurgiu. Flăcările au mistuit până și izolația țevilor de căldură
Incendiu în Giurgiu. Zona de vcegetație sucată a luat foc

În această după-masă, în Giurgiu, pompierii și cei de la ISU au intervenit la stingerea unui incendiu în oraș, în zona Valea lui Gheorghiţă. Incendiul s-a propagat rapid în zonă, din primele informații reieșind că ar fi vorba de o zonă de vegetație uscată. Incendiul, mai spun cei de la ISU Giurgiu a cuprins și izolația țevilor de căldură aflate în zona respectivă.

Incendiu în Giurgiu. Zona de vegetație sucată a luat foc

Știre în curs de actualizare

In zona Valea lui Gheorghiţă din orașul Giurgiu, un incendiu masiv a cuprins toată vegetația uscată aflată aici, flăcărie cuprinzând și izolațiile țevilor de căldură.

Cele trei autospeciale ale ISU intervin și la această oră la stingerea incendiului. Nu sunt înregistrate pentru moment victime, doar cel mult pagube materiale, conform publicației locale Giurgiuveanul.ro.

Alt incendiu a avut loc pe 15 ianuarie

Un alt incendiu a avut loc pe 15 ianuarie, atunci cei de la ISU luptându-se cu flăcările timp de 9 ore. Incendiul a avut loc în Vama Giurgiu, în urma incendiului fiind distruse două magazii, pe o suprafață totală de 120 de metri pătrați.

Aici erau depozitate substanțe inflamabile, dar și un număr important de cartușe de țigarete, tutun vrac, aritcole de încălțăminte și îmbrăcăminte.

„IPJ a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere în urma incendiului, urmând ca la finalizarea cercetărilor materialul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria din localitate.”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

După stingerea incendiului s-a demarat și o anchetă la Vama Giurgiu, dar și un dosar penal pentru distrugere, existând dovezi că incendiul ar fi fost provocat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI