Incendiu de proporții la un hotel din apropierea Bucureștiului. Pompierii au intervenit de urgență, persoanele evacuate

Incendiu de proporții la un hotel din apropierea Bucureștiului. Pompierii au intervenit de urgență, persoanele evacuate
Pompierii au intervenit de urgență pentru stingerea flăcărilor

Un incendiu violent a pornit la un hotel din apropierea Bucureștiului.

Incendiu violent lângă București

Mai multe persoane au fost evacuate, iar pompierii au intervenit pentru stingerea focului.

Pompierii din Giurgiu intervin la un incendiu violent izbucnit la o anexă din spatele hotelului Steaua Dunării din municipiul Giurgiu.

Mai multe persoane care se aflau în interiorul hotelului au fost evacuate, iar la fața locului au venit mai multe echipe.

Au sosit la fața locului 4 ASAS-uri, 1 APSII, 1 descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Giurgiu și 2 ambulanțe SAJ. Totodată, 19 subofițeri și 3 ofițeri au intervenit la locul incidentului.

Din hotel au fost evacuate 10 persoane din cauza degajărilor mari de fum, având în vedere că ardeau mase plastice și materiale textile.

Oamenii care au fost evacuați au primit îngrijiri medicale la fața locului, niciunul dintre ei neavând nevoie să meargă la spital.

10 persoane au fost evacuate din hotel

Autoritățile transmit că persoanele evacuate sunt în siguranță și niciuna dintre ele nu a fost transportată la spital.

„Au fost evacuate din hotel până în acest moment 10 persoane, toate conştiente şi cooperante. S-a impus aceasta măsură din cauza degajărilor mari de fum, întrucât ardeau mase plastice şi materiale textile în cantităţi relativ mari.

Persoanelor evacuate li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, neimpunându-se transportul vreuneia la spital până în acest moment”, a transmis ISU Giurgiu.  

Totodată, pompierii spun că la ora 22:35 au fost finalizate operațiunile de căutare și salvare, fiind identificați toți oamenii cazați în hotel și personalul.

„La ora 22.35 au fost finalizate operaţiunile de căutare-salvare. Toţi cei cazaţi în hotel şi personalul de pe locul de munca au fost identificaţi”, au mai precizat pompierii.  

Operațiunea de stingere a incendiului este în plină desfășurare, flăcările fiind destul de mari, iar fumul degajat fiind extrem de toxic.