Incendiu major lângă București. S-a dat mesaj RO-Alert, ce pagube sunt

Incendiu major lângă București. S-a dat mesaj RO-Alert, ce pagube sunt
Incediu lângă București.

Incendiu pe Șoseaua Olteniței, zona Popești-Leordeni. Oamenii din zonă au fost avertizați cu ajutorul unui mesaj Ro-Alert. Flăcările au izbucnit la mansarda unui bloc. Pompierii acționează acum pentru localizarea și lichidarea incendiului. Acesta se manifestă cu flacără deschisă și degajare mare de fum pe o suprafață întinsă la nivelul întregului acoperiș. Iată mai multe detalii din partea autorităților!

Incendiu lângă București: a fost emis un mesaj RO-Alert

Incendiu major cu degajări mari de fum pe Șoseaua Olteniței, zona Popești-Leordeni. A fost emis un mesaj RO-Alert din cauza fumului. Salvatorii acționează acum pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă la mansarda unui bloc și degajare mare de fum pe o suprafață întinsă. La fața locului sunt prezente 14 autospeciale de pompieri, 3 autoscări, 2 echipaje de descarcerare şi 4 echipaje SMURD.

ISUBIF a transmis oamenilor să evite zona și să lase libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Autoritățile au mai subliniat și că nu sunt persoane rănite.

„Incendiu major cu degajări mari de fum produs pe Șos. Olteniței – zona Popești Leordeni. Ocoliți/evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. respectați recomandările dispuse de autorități”, este mesajul primit de locuitorii din zonă.

Incendiu în București

Un alt incendiu a avut loc recent tot în București, dar la o anexă a Operei Naționale. Flăcările au izbucnit în cursul zilei de joi, arată Inspectoratul de Urgență București-Ilfov. Din fericire, nu există victime și nici pagube materiale deosebite, arată conducerea Operei Române. Flăcările au fost stinse prin intervenția rapidă a angajaților ONB și a echipajelor de pompieri.

În interior au ars: elemente de mobilier, anvelope, stingătoare de incendiu, mase plastice. De asemenea, în spatele construcției se aflau depozitate în spațiu deschis alte elemente de decor (schele metalice și material lemnos). Opera Națională București a transmis un mesaj după incident pe pagina de Facebook oficială.

,,În cursul acestei zile, în curtea interioară a Operei Naţionale Bucureşti a izbucnit un incendiu care a afectat una dintre magaziile exterioare, destinate serviciului PSI. Din fericire, nu a existat nicio victimă, iar pagubele materiale sunt nesemnificative.

Cei mai mulţi angajaţi ai ONB se află zilele acestea în concediu, iar zona respectivă este ferită de accesul persoanelor. Incendiul a fost stins cu rapiditate şi nu s-a extins către clădirea ONB”, transmite Opera Naţională Bucureşti, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

,,Mulţumim pentru profesionalism atât colegilor noştri, cât şi pompierilor care au intervenit cu maximă promptitudine”, a mai menţionat instituţia.

Urmăriți Playtech.ro și pe