Incendiu la spitalul Vulcan din Brașov. Peste 150 de pacienți, evacuați. Informații de ultimă oră

Incendiu la spitalul Vulcan din Brașov. Peste 150 de pacienți, evacuați. Informații de ultimă oră
Incendiu la spitalul Vulcan din Brasov. Peste 150 de pacienti, evacuati

Panica s-a instaurat în sufletul medicilor și a pacienților de la Spitalul de Psihiatrie Vulcan din Brașov, după ce un incendiu a cuprins clădirea din care au fost evacuați peste 150 de pacienți. Ce se întâmplă acum, la fața locului.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan din Brașov

Momente îngrozitoare pentru pacienții și doctorii Spitalului de Psihiatrie Vulcan din Brașov. Insituția medicală a fost cuprinsă de flăcări după ce un incendiu a izbucnit pe o ghenă de aerisire, la orele 19.57, în seara zilei de sâmbătă, 11 septembrie.

Pompierii au intervenit în lupta cu flăcările cu ajutorul a patru autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului, scriu cei de la impact.ro.

„La ora 19.57 am fost anunţaţi de un posibil incendiu la Spitalul de Psihiatrie Vulcan – Mina 1 mai. La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de salvare la înălţime, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD.

Când au ajuns forțele de intervenție, toți pacienții din spital erau evacuați, aproximativ 150 de persoane”, au transmis oficialii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Brașov.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma incendiului care a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Brașov. În schimb, reprezentanții Inspectoratului General pentru Situatii de Urgență Brașov au declarat că diverse materiale textile au ars pe o suprafață de aproximativ trei metri pătrați.

Incendiul a pornit de la o ghenă de aerisire a spitalului

Conform informațiilor apărute în presă, flăcările au curpins o ghenă de aerisire care ardea mocnit. Echipajele cu pompieri au ajuns deîndată la fața locului, reușind să stingă, la scurt timp, incendiul.

Toți cei 150 de pacienți ai spitalului au fost evacuați în timp util, din cauza fumului care a cuprins întreaga clădire în doar câteva momente.

„Au ars materiale textile pe o suprafață de aproximativ 3 metri pătrați”, au mai declarat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situatii de Urgență Brașov.

Urmăriți Playtech.ro și pe