24 iun. 2021 | 12:10

Incendiu în parcare la Lidl România. Clienții au rămas șocați: ce s-a întâmplat, de fapt

News
Incendiu în parcare la Lidl România. Clienții au rămas șocați: ce s-a întâmplat, de fapt
Incendiu la Lidl. De la ce au pornit flăcările

Un nou incendiu într-o parcare Lidl România! Clienții au rămas șocați după ce au realizat cu stupoare că flăcările cuprind locul extrem de frecventat de români. După ce s-a întâmplat acest eveniment șocant, mulți au fost șocați să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

Incendiu la Lidl. Ce s-a întâmplat în parcarea unui hypermarket

Cei ce locuiesc în Sibiu și se aflau în preajma mall-ului aveau să realizeze cu stupoare că flăcările au cuprins locul și fumul greu i-a făcut pe români să se sperie de ce se putea întâmpla. În această dimineață, 24 iunie, o autoutilitară a luat foc în timp ce se afla parcată lângă magazinul Lidl din zona Șelimbăr.

Se pare că flăcările au pornit din spatele autoutilitarei, așa că pompierii au fost chemați imediat pentru ca situația să nu scape de sub control. Totuși, persoanele ce erau în zona respectivă au fost extrem de curajoase și au intervenit imediat pentru ca incendiul să fie stins.

Flăcările au fost stinse de oamenii ce au observat imediat ce se întâmplă. Aceștia s-au folosit de extinctoarele din magazin pentru a se asigura că focul o să rămână sub control. De asemenea, s-a aflat și motivul incidentului. Cei de la ISU au declarat că totul ar fi pornit, de fapt, de la un scurtcircuit, potrivit Ora de Sibiu.

Lidl a prosperat în pandemie. Cum s-au reinventat magazinele

Lidl este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de hypermarket-uri, așa că nu este de mirare că foarte mulți români își fac cumpărăturile de la un magazin ce are această siglă. În timp ce foarte multe companii au avut de suferit în pandemie, afacerile ce au oferit produse au prosperat, multe persoane făcând cumpărături de sume imense pentru a se asigura că au în casă tot ce este nevoie.

De asemenea, chiar recent, s-au deschis două noi magazine în Timișoara și în Iași. Surprizele nu se opresc aici. Ambele unități au parte de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. În primul oraș există peste 140 de locuri de parcare, în timp ce în al doilea peste 130 de locuri.

Mai mult, hypermarket-urile Lidl s-au implicat și în activități de voluntariat. Reprezentanții și-au unit forțele cu BCR pentru a strânge fondurile necesare pentru ambulanțele de la Spitalul de Copii din București. Este clar, această companie prosperă în plină criză financiară și se bucură de mult succes atunci când vine vorba despre atenția românilor. Nici ofertele nu trebuie să fie ignorate, mai ales pentru că produsele oferite de Lidl sunt la mare căutare.

PlaySport
Fotografii RARE cu VĂDUVA lui Corduneanu! Cum arată Grațiela, femeia care a rămas singură cu 3 copii
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc! A luat bani de la toată lumea”
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Este lege pentru cei care care nu stau la ADRESA DIN BULETIN. Decizia este deja obligatorie
EVZ.ro
Cât se câștigă în acest an pe litoral. La ce nivel ajung salariile
Adevarul
O familie de „țepari în serie” a fugit fără să plătească din nu mai puțin de şapte restaurante în ultimul an
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Locuri de muncă în România. Salariile oferite de un mare angajator
EVZ.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Capital.ro
Cum recunoaștem cu ușurință produsele pe bază de îndulcitori: ”De multe ori sunt folosiți în loc de zahăr!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Schimbări MAJORE privind PERMISUL de CONDUCERE! SE obține altfel
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro