Incendiu în parcare la Lidl România. Clienții au rămas șocați: ce s-a întâmplat, de fapt

Incendiu în parcare la Lidl România. Clienții au rămas șocați: ce s-a întâmplat, de fapt
Incendiu la Lidl. De la ce au pornit flăcările

Un nou incendiu într-o parcare Lidl România! Clienții au rămas șocați după ce au realizat cu stupoare că flăcările cuprind locul extrem de frecventat de români. După ce s-a întâmplat acest eveniment șocant, mulți au fost șocați să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

Incendiu la Lidl. Ce s-a întâmplat în parcarea unui hypermarket

Cei ce locuiesc în Sibiu și se aflau în preajma mall-ului aveau să realizeze cu stupoare că flăcările au cuprins locul și fumul greu i-a făcut pe români să se sperie de ce se putea întâmpla. În această dimineață, 24 iunie, o autoutilitară a luat foc în timp ce se afla parcată lângă magazinul Lidl din zona Șelimbăr.

Se pare că flăcările au pornit din spatele autoutilitarei, așa că pompierii au fost chemați imediat pentru ca situația să nu scape de sub control. Totuși, persoanele ce erau în zona respectivă au fost extrem de curajoase și au intervenit imediat pentru ca incendiul să fie stins.

Flăcările au fost stinse de oamenii ce au observat imediat ce se întâmplă. Aceștia s-au folosit de extinctoarele din magazin pentru a se asigura că focul o să rămână sub control. De asemenea, s-a aflat și motivul incidentului. Cei de la ISU au declarat că totul ar fi pornit, de fapt, de la un scurtcircuit, potrivit Ora de Sibiu.

Lidl a prosperat în pandemie. Cum s-au reinventat magazinele

Lidl este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de hypermarket-uri, așa că nu este de mirare că foarte mulți români își fac cumpărăturile de la un magazin ce are această siglă. În timp ce foarte multe companii au avut de suferit în pandemie, afacerile ce au oferit produse au prosperat, multe persoane făcând cumpărături de sume imense pentru a se asigura că au în casă tot ce este nevoie.

De asemenea, chiar recent, s-au deschis două noi magazine în Timișoara și în Iași. Surprizele nu se opresc aici. Ambele unități au parte de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. În primul oraș există peste 140 de locuri de parcare, în timp ce în al doilea peste 130 de locuri.

Mai mult, hypermarket-urile Lidl s-au implicat și în activități de voluntariat. Reprezentanții și-au unit forțele cu BCR pentru a strânge fondurile necesare pentru ambulanțele de la Spitalul de Copii din București. Este clar, această companie prosperă în plină criză financiară și se bucură de mult succes atunci când vine vorba despre atenția românilor. Nici ofertele nu trebuie să fie ignorate, mai ales pentru că produsele oferite de Lidl sunt la mare căutare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI