Incendiu de proporții în Buzău! Sute de persoane au fost evacuate VIDEO

Incendiu violent la Buzău!

Un incendiu a avut loc în Buzău la un depozit de materiale feroase și produse reciclabile. Flăcările s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ de 3.000 de mp, cu degajări mari de fum. Suprafața afectată este destul de mare, astfel că la momentul actual s-au deplasat și echipaje din localitățile din apropiere. Sute de persoane au fost evacuate.

Update: „Interventia este deosebit de dificila din cauza degajarilor intense de fum, dar si din cauza temperaturilor extrem de ridicate . Pompierii intervin cu apa si spuma pe toate laturile depozitului”, arată un comunicat de la ISU Buzău.

Incendiu la un depozit de materiale din Buzău

Incendiul s-a produs astăzi, 13 august, la depozitul de materiale feroase și mase plastice aflat la ieșirea din municipiu. Mașinile de stingere au fost suplimenate cu alte 2 echipaje de la ISU Brăila.

Imagini de la incendiu puternic din Buzău
Imagini de la incendiu puternic din Buzău

„Incendiul se manifestă pe o suprafață de aprox.3000 mp, cu degajări mari de fum. Pentru eficientizarea misiunii de răspuns și limitarea pericolului de extindere a flăcărilor, la fața locului intervin 12 mașini de stingere și un echipaj al serviciului voluntar pentru situații de urgență. Au fost dislocate 3 autospeciale de stingere de la ISU Prahova, 1 de la ISU Ialomița și 1 de la ISU Vrancea. Misiunea este una dificilă având în vedere degajările mari de fum și suprafață mare afectată. Pentru protecție populației aflată în proximitate zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert. Din informațiile existente, nu ar fi persoane surprinse”
ISU Buzău

Avertizări prin RO-ALERT

Sursa citată mai susține faptul că în funcție de dinamica incendiului va exista posibilitatea suplimentară a forțelor, lucru care se întâmplă în momentul actual. Pentru eficientizarea misiunii, dispozitivul va urma să fie suplimentat cu încă alte două mașini de stingere de la ISU BIF.

Măsurile în cauză se impun în vederea cantității mari de material combustibil și intensitatea arderii. „În sprijinul colegilor de la ISU Buzău au fost dislocate 3 autospeciale de stingere de la ISU Prahova, 1 de la ISU Ialomița și 1 de la ISU Vrancea. „

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI