Incendiu cu mari degajări de fum în București. Întreaga fațadă a unui bloc arde FOTO

Incendiu cu mari degajări de fum în București. Întreaga fațadă a unui bloc arde FOTO
Incendiu puternic într-un bloc din București

Incendiu puternic într-un bloc din București! Pompierii se află chiar acum la fața locului încercând să stingă flăcările care se manifestă pe două laturi ale unui bloc. Ce informații sunt până la acest moment?

Update: 3 victime la moment – o femeie de 84 de ani , o fetiță de 10 ani și un alt bărbat de 64 de ani. Cei din urmă au refuzat transportul la o unitate medicală.  Un pompier a fost intoxicat cu fum și a fost preluat de paramedici.

Incendiu într-un bloc din București

Un incendiu a izbucnit într-un bloc din Calea Rahovei. Acesta se manifestă pe două laturi ale clădirii. La moment au intervenit zece autospeciale de stingere cu 3 autoscări.

Au fost constituite echipe de căutare salvare pentru evacuarea locatarilor. Incendiu se manifestă până la etajul 2 pe latura din față.

Brigara Rutieră anunță că intervine pentru a-i ajuta pe pompieri să aibă acces la blocul afectat și de asemenea în vederea fluidizării traficului rutier.

Acum sunt restricții pe Calea Rahovei, din zona Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian. Linia 32 este blocată pe Calea Rahovei în stația Piața Rahova pe ambele sensuri din cauza incendiului. Liniile de autobuz cu traseele din zonă sunt și ele afectate.

Incendiul nu se mai manifestă actual cu flacără, iar salvatorii acționează atât din interior, cât și din exterior, urmărind focarele sau oamenii care au nevoie de ajutor.

“Pe una din laturi, cea din spate, incendiul se manifestă pe toată fațada”

Blocul are 19 etaje și dispune de trei scări. Zona în cauză are în jur mai multe blocuri aflate în reabilitare. Focul ar fi izbucnit de la un nivel inferior, cel mai probabil de la etajul 2 sau 3, conform informațiilor de la acest moment.

“Pe una din laturi, cea din spate, incendiul se manifestă pe toată fațada”, au transmis reprezentanții ISU București Ilfov. “La fața locului intervin polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectivă, precum și pentru fluidizarea traficului rutier.

”În acest moment sunt aplicate restricții pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian”, a transmis Brigada Rutieră.

  • Informare Brigada Rutieră

”În jurul orei 11.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că s-a produs un incendiu la un imobil situat pe Calea Rahovei 325. La faţa locului intervin poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în vederea facilitării accesului pompierilor în zona respectiva, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier. În acest moment sunt aplicate restricţii pe Calea Rahovei, dinspre Str. Buzoieni către Str. Mihail Sebastian”
Brigada Rutieră a Capitalei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI