Încă un scandal la o pensiune de sărbători. Turiștii îl acuză pe proprietar că le-a tăiat curentul de Revelion

Încă un scandal la o pensiune de sărbători. Turiștii îl acuză pe proprietar că le-a tăiat curentul de Revelion
Ce au pățit turiștii cazați într-o pensiune din Bușteni

Petrecerile de Revelion nu s-au terminat chiar așa de bine. O pensiune din București a fost vandalizată de câțiva tineri, iar acum un nou scandal a intrat în atenția românilor. Câțiva turiști au acuzat proprietarul vilei pe care au închiriat-o de faptul că le-a oprit curentul de Revelion.

Ce s-a întâmplat între proprietarul unei pensiuni și turiștii cazați

Câțiva turiști au decis să petreacă noaptea de Revelion la o pensiune din Bușteni, însă au întâmpinat mai multe probleme. Se pare că sejurul lor nu s-a terminat cu bine, mai ales pentru că aceștia susțin că proprietarul i-a trimis în camere în fiecare noapte. Ulterior, el a întrerupt curentul de Revelion.

Polițiștii din Bușteni au fost sesizați duminică, 2 ianuarie, la ora 2:00, de către un bărbat care susținea că are o dispută cu proprietarul pensiunii unde este cazat. Conflictul a fost confirmat de către IPJ Prahova, iar bărbatul a primit sancțiuni pentru injurii, dar și pentru că nu întocmise fișele de cazare.

Turiștii au dezvăluit totul despre scandalul pe care l-au avut cu proprietarul pe TikTok, susținând că acesta i-a pus să intre în camere la ora 22:00. Între timp, administratorul susține că tinerii cazați au avut un comportament nepotrivit. Acesta a mărturisit că nu își mai dorește să repete experiența și în alți ani.

„În noaptea de 1 spre 2 ianuarie s-a întâmplat totul, nu de Revelion. O altă familie cazată ne-a rugat să le cerem tinerilor să facă un pic de liniște. La rândul meu i-am rugat să stea în living.

Tinerii nu au publicat toată filmare. Nu le-am întrerupt curentul. Am tot lăsat de la mine, dar deranjau pe toată lumea, inclusiv vecinii.

Au mutat frigiderele, paturile… Este ultima dată când mai închiriez. Nu mai îmi trebuie așa ceva.”, a transmis proprietarul, pentru observatorulph.ro.

Ce au transmis autoritățile. Ce s-a întâmplat în pensiune

A fost transmis și un punct de vedere din partea IPJ Prahova. În urma verificărilor, s-a constatat că a izbucnit un conflict verbal care a avut legătură cu sonorul muzicii pe care turiștii o ascultau. Administratorul le-a adresat injurii, iar, ulterior, acesta a primit sancțiuni din partea autorităților.

„Din verificări a reieșit faptul că între bărbat și administratorul pensiunii ar fi izbucnit un conflict verbal pe motivul unor neînțelegeri legate de intensitatea sonorului muzicii pe care turiștii o ascultau, acesta din urmă adresându-le injurii.

Totodată menționăm faptul că în cauză nu au fost sesizate fapte de natură penală, până la momentul de față nefiind înregistrate plângeri.

Având în vedere aspectele constatate, față de administrator a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru adresare de injurii și expresii jignitoare, cât și pentru neîntocmirea fișelor de anunțare a sosirii și plecării persoanelor cazate conform Hotărârii de Guvern nr.237/2001.”, a transmis IPJ Prahova.

Mai multe probleme au avut loc în noaptea de Revelion. Câțiva turiști au produs stricăciuni foarte mari în momentul în care au închiriat o pensiune din București. Ulterior, proprietarul a depus plângere la poliție, susținând că pagubele se ridică la 20.000 de euro.