Decizia luată de judecătorul cazului tinerilor care au vandalizat vila din București. Ce s-a găsit în casă EXCLUSIV

Decizia luată de judecătorul cazului tinerilor care au vandalizat vila din București. Ce s-a găsit în casă EXCLUSIV

Noi detalii în cazul tinerilor care au vandalizat vila din București în noaptea dintre ani. Ce decizie au luat judecătorii în privința acestora și ce spune avocatul proprietarului? Cel din urmă vine cu o cerință.

Caz București: decizia judecătorilor în cazul tinerilor care au vandalizat vila din București de Revelion

Judecătorii au decis ca tinerii care au vandalizat vila din București să facă un examen toxicologic și unul psihologic în urma celor întâmplate pentru a fi exminați mai bine în vederea unei decizii.

În locuința închiriată au fost găsite foițe și alte ustensile necesare pentru consumul de Marijuana, dar și praf de heroină pe mese. Avocatul proprietarului vilei cere arest la domiciliu pentru persoana care a venit cu maceta și pentru cel cu bâta, conform surselor noastre.

Aceștia au fost identificați datorită unei fotografii pe care și-au făcut-o chiar în fața vilei și pe care au pus-o pe rețelele de socializare.

Comunicat Poliție

Context: un grup de tineri au închiriat o vilă pentru Revelion, iar până dimineață au distrus tot din ea: pereți, canapele, bucătărie și dormitoare. Aceștia au vândut bilete la intrare și au organizat o petrecere underground cu droguri, băutură și arme.

”În data de 1 ianuarie 2022, Secția 14 Poliție a fost sesizată, de un bărbat cu privire la faptul că a inchiriat, pentru Revelion, pensiunea pe care o deține în București, unui grup de tineri, dimineața constatând mai multe distrugeri în interior.

Având în vedere că au relaționat telefonic și cheile au fost predate de un intermediar, nu a putut preciza date de contact sau numărul persoanelor care au participat.

Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea tuturor persoanelor”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat.

La cât se ridică pagubele?

Propietarul imobilului este în continuare șocat de ceea ce au putut face aceștia. Din păcate, el nu are asigurare, iar pagubele se ridică la 20-30 de mii de euro.

Iancu Babu – proprietarul unei pensiuni din București: Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune.

E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți. Pagubele se ridică la 20-30 mii euro. Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte. (Sursa: digi24.ro)