Încă un gigant intră pe piața din România. Competiția e acerbă, ce urmează în țara noastră

Încă un gigant intră pe piața din România. Competiția e acerbă, ce urmează în țara noastră
Va avea biroul in tIMISOARA

O nouă companie intră pe piața românească de transport și logistică. Domeniul a mai atras anul acesta noi companii mari, precum Sennder, din Germania și Omida, din Polonia. Noua companie care vine pe piața din România este în proces de extindere în Europa.

O nouă companie pe piața de transport românească

Compania Rock ‘N’ Log  se află în proces de extindere în Europa și tocmai a deschis noi puncte de lucru în Austria și Bosnia. Se pare că acum a venit rândul României, iar șefii au ales Timișoara pentru a își deschide biroul.

De altfel, piața românească de transporturi a crescut în 2022 pentru toate tipurile de transport, rutier, aerian, maritim și feroviar. S-a observat o creștere și pentru serviciile de depozitare în centre logistice.

Cu toate acestea, și în acest domeniu există probleme, în principal din cauza pandemiei de covid, a războiului din Ucraina, dar și din cauza majorării de prețuri la combustibili, energie, din cauza inflației și a reducerii capacității de transport rutier.

Nu doar lipsa șoferilor cauzează aceste probleme, ci și faptul că unii constructori nu pot produce camioane și semiremorci pe măsura cererii, din cauza crizei de componente auto.

Despre compania Rock ‘N’ Log

După ce și-a început cariera în 2003 la una dintre cele mai mari companii de transport și logistică din Austria, Chucko Beslic, președintele Rock ‘N’ Log GmbH a reușit să ajungă la conducerea superioară. 

În 2013, a fost invitat să se alăture celui mai mare furnizor 3PL din lume în calitate de director general pentru regiunea DACH (Germania, Austria, Elveția). 

În 2016, Chucko a fondat Rock’N’Log, împreună cu Kenan Duran, un profesionist „tânăr și sălbatic” care a decis să se alăture cauzei. 

Momentan, compania are birouri în Bosnia și Herțegovina, Germania și Austria. În curând, firma va avea un birou și în România, la Timișoara.