Încă un deces în lumea interlopă. Cine a apărut la priveghi: a fost chemat special

Încă un deces în lumea interlopă. Cine a apărut la priveghi: a fost chemat special
Doliu printre interlopi. Cine a apărut la priveghi, fiind chemat special

Încă un deces a avut loc în lumea interlopă. Unul  dintre cele mai temute clanuri din Capitală a fost îngenuncheat de această veste. Iată cine a apărut la priveghi, fiind fiind chemat special.

Decesul care a uimit lumea interlopă

Clanul Kalu din Bucureşti este în doliu, după ce încă un deces a avut loc în lumea interlopă. Este vorba despre Adina, sora lui Vasile Pascu alias Unchiul, liderul grupării din Capitală. Femeia avea doar 45 de ani şi s-a stins după o luptă grea cu o boală incurabilă. În urmă cu doar o lună, aceasta îşi sărbătorise, în mare stil, ziua de naştere. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a i se salva viaţa.

Se pare că Unchiul avea o relaţie specială cu sora sa, iar dovada sunt şi zecile de fotografii postate de bărbat pe conturile de socializare în care apare alături de Adina.

La priveghiul care s-a ţinut în casa femeii a apărut,fiind chemat special, chiar Adrian Minune care a cântat numai piese de inimă rea, fiind însoţit doar de un acordeonist. Cei prezenţi au izbucnit în lacrimi când au auzit versurile pline de durere interpretate de îndrăgitul manelist.

Se pare că au venit doar rudele foarte apropiate şi câţiva prieteni, ţinându-se astfel cont de restricţiile impuse de autorităţi pentru a stopa infectarea cu SARS-COVID-2.

Marco şi Franco Pascu, băieţii lui Marcel Kalu, au venit şi ei să îşi prezinte condoleanţele. Aceştia au devenit cunoscuţi în urmă cu doar câţiva ani când au sechestrat un tânăr alături de Mario, fiul lui Gino Iorgulescu. În ceea ce îl priveşte pe Marcel, acesta a fost prins conducând pe A2 sub influenţa drogurilor, în maşină aflându-se şi Bianca Dragusanu.

Vasile Pascu l-a ameninţat pe Florin Salam

Adi Minune este un cântăreţ fidel al clanului Kalu, acesta fiind prezent la orice eveniment al interlopilor. În 2018, se afla în presa de scandal despre ameninţările pe care Vasile Pascu I le-ar fi transmis lui Florin Salam care ar fi refuzat să cânte împreună cu Adrian Minune.

Pentru a se apăra de posibilele repercursiuni, manelistul a apelat la Mircea Nebunu’, din Sectorul 4 al Capitalei. Acesta i-ar fi spus atunci Unchiului ca interpretul de manele se află sub protecţia lui.

Înţelegerea dintre cei doi, însă, nu mai este acum valabilă. După ce a rămas fără protecția lui Mircea Nebunu’, liderul grupării sportivilor din sectorul 4, Florin Salam a ajuns să fie șantajat de clanul Duduienilor.

“El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii… Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten… E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa…

Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1”, i-a spus liderul grupării sportivilor din sectorul 4 cântăreţului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI