Adi Minune a ajuns la DIICOT. Ce se întâmplă în aceste momente cu el

Adi Minune a ajuns la DIICOT. Ce se întâmplă în aceste momente cu el
Adi Minune, citat la audieri într-un dosar instrumentat de DIICOT

Cântărețul de manele Adrian Simionescu, cunoscut ca Adi Minune, a ajuns, joi, la DIICOT, într-un dosar de cămătărie. „Nu știu, tăticule, unde. Aștept mașina să mă ia”, a spus acesta.

Adi Minune, audiat de anchetatori DIICOT într-un dosar de cămătărie

Potrivit unor surse citate de Antena 3, manelistul are calitate de martor într-un dosar în care sunt cercetați penal pentru cămătorie și șantaj mai mulți membri ai unui grup infracțional. Dosarul s-a constituit după ce mai multe victime au depus plângere. Acțiunea de la București este coroborată cu mai multe percheziții la domiciliile celor implicați în infracțiunile din dosar.

Cântărețul de manele a fost surprins de citarea sa de către anchetatorii DIICOT. El a declarat că oamenii legii doresc să știe dacă el are „un prieten care dă bani cu camătă”.

„M-au chemat la audieri, nu ştiu, tăticule, unde. (…) Aştept maşina să mă ia. Sunt martor. Zic şi eu acolo că nu ştiu nimic”, a spus Minune, chestionat asupra convocării sale de către ofiţerii de la Crimă Organizată.

2013 – a fost învinuit de procurori de deținere de droguri în vederea consumului

Acesta a mai călcat pragul instituției cu pricina și în 2013, într-un scandal cu droguri. La ieșirea de la audieri, Minune a declarat că a venit în calitate de martor. Potrivit unor surse judiciare, acesta a spus oamenilor legii că nu consumă droguri și nu a deținut sau consumat niciodată cocaină.

Nu contestă, însă, că a fost la o petrecere în luna iulie a anului 2013 la care au participat Florin Salam și șoferul lui, Drăghici, dar nu știe dacă s-au consumat droguri acolo. Cu o săptămână înainte de acest eveniment, procurorii DIICOT l-au pus sub învinuire și pe Florin Salam pentru consum de droguri.

Fiica sa, dezvlăuiri din interiorul familiei

„În copilărie m-am simțit ca un leu în captivitate. Erau părți mai puțin frumoase, rasismul, etichetele, invidia. Astea erau în copilărie. Mama a fost cea care ne-a oferit viața ei. De asta suntem astăzi copii respectuoși, la locul lor. Mama e tot. Tata a avut grijă să nu ne lipsească nimic. Dar s-a implicat și în altele. Nu-mi amintesc să fi avut nevoie vreodată de el și să nu fie acolo, lângă mine. Noi am fost ținuți din scurt. Nouă nu ne-a luat tata o mașină așa, că am împlinit 18 ani. Noi trebuia să merităm cadoul, să facem ceva”, a povestit Karmen, într-un interviu penru Kanal D, în urmă cu câteva săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI