Încă o vedetă din România, aproape de divorț. Anunțul șoc al serii: ce se întâmplă

Încă o vedetă din România, aproape de divorț. Anunțul șoc al serii: ce se întâmplă
Tily Niculae probleme în familie

Mulți o cunosc pe Tily Niculae din seriale, precum ”La Bloc”, sau producțiile ”Contra timp” și ”Contra timp 2”. Dar puțini știu că actrița, în vârstă de 34 de ani, a trecut și trece prin momente grele.

Tily Niculae la un pas de divorț

După ce a devenit cunoscută pentru rolul din sitcom-ul românesc ”La Bloc”, tânăra Tily Niculae a putut spune că a devenit o femei fericită și implinită, atât profesional cât și personal. În 2011, după o relație de ceva vreme, decide să se căsătorească cu Dragoș Popescu. Sunt împreună de 11 ani și au trecut prin toate aceste probleme împreună. Recent, pe Facebook, actrița scria despre relația sa cu Dragoș, spunând că:

”Eu m-am îndrăgostit de Popescu al meu, pentru că așa îi spun, la 18 ani. I-am spus din primul moment că el va fi tatăl copiilor mei, eu am simțit, cu toate că el s-a panicat. Apoi, la 24 de ani, ne-am căsătorit și un an mai târziu a venit pe lume Sofia, fetița noastră.

L-am cunoscut pe vremea când eu jucam în primul serial de la Prima TV, „În familie”, și el era contabil la televiziunea respectivă. Dar eu eram minoră așa că nu s-a întâmplat nimic între noi atunci. Însă, peste patru ani, l-am reîntâlnit pe stradă, pe trotuar.

El era împreună cu Raluza Lăzăruț, erau amici. Când l-am văzut i-am sărit în brațe și l-am întrebat direct dacă este cu ea sau nu. Mi-a zis că nu și a doua zi eram împreună la mare.” , a dezvăluit Tily Niculae.

De la momentul căsătoriei și până astăzi au trecut 11 ani în care a adus pe lume și o fetiță. Micuța Sofia s-a născut ca un copil sănătos, dar după o vreme, au început problemele de sănătate ale micuței. Medicii au diagnostiact-o pe micuța Sofia cu șalazion. Este vorba de o inflamație cronică, o formaţiune chistică, care corespunde creşterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor. Din păcate micuța a trecut prin trei operații până în prezent.

Tily la un pas de divorț

Au existat momente, spune Tily Niculae, în care presiunea și-a spus cuvântul, și au fost la un pas de a divorța. Presiunea situației în care ne aflăm faptul că a născut a doua oară într-o perioadă tulbure, de pandemie, toate astea și-au spus cuvântul și de-aici și gândurile negre. Toate aceste probleme au pus presiune pe tânăra mămică de 34 de ani, dar și asupra căsniciei cu Dragoș Popescu.

„Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă și ce presupune un divorț. (…) Este diferența asta de vârstă [de 10 ani], în care el ia totul cu relaxare. Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani. M-am căsătorit la 20 și ceva de ani. Ce Dumnezeu să știu?

(…) Și aveam senzația că tot timpul pompez doar pentru celălalt și că mie nu mi se reîntoarce nimic. După care au urmat câteva ședințe de terapie în care am înțeles că nu trebuie să-i ceri celuilalt ceva ca să fii fericit. Comunicarea este cea mai importantă pe toate planuri. Trebuie să trecem peste bariera de a ne închipui ce crede celălalt.

(…) Aveam senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu, din dragoste pentru el, mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele’, a mărturisit Tily Niculae.

Urmăriți Playtech.ro și pe