30 oct. 2022 | 10:28

Încă o nuntă în showbizul românesc. Și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru de poveste

Monden
Încă o nuntă în showbizul românesc. Și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru de poveste
O nouă nuntă în showbiz-ul românesc!

Nuntă neașteptată în showbiz-ul românesc! Un actor celebru de la noi și-a cerut iubita în căsătorie. Fanii artistului sunt foarte bucuroși pentru el, mai ales că mulți dintre ei abia așteptau să facă pasul cel mare. Tânărul a decis să o ceară de soție pe femeia care i-a furat inima într-un loc extrem de special. Despre cine este vorba și unde s-a petrecut logodna? Vedeta s-a gândit la toate detaliile.

Nuntă nouă în showbiz-ul românesc: cine a renunțat la burlăcie?

Nouă nuntă în showbiz-ul românesc! Sali Levent a renunțat și el la burlăcie și crede că este pregătit să se pună la casa lui. Actorul cunoscut și-a luat inima în dinți și i-a pus iubitei întrebarea mult așteptată. Fanii artistului sperau ca acest moment să vină.

Mulți consideră că cei doi formează un cuplu deosebit, astfel că nu mai aveau motive să aștepte ziua cea mare. În cele din urmă, tânărul s-a decis să își petreacă tot restul vieții alături de bruneta care i-a furat inima. Acesta a cerut-o în căsătorie pe iubita sa chiar seara trecută.

Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru amândoi. Totul la s-a petrecut în Istanbul în cadrul unei petreceri cu fast. Actorul a urcat pe scenă la un moment dat, s-a așezat în genunchi și a rostit întrebarea. Viitoarea lui soție este o tânără superbă de origine turcă.

Cea din urmă a acceptat să îi fie soție fără să stea prea mult pe gânduri, deși emoțiile și-au spus cuvântul. Levent i-a pus pe deget iubitei un inel cu diamante, dar nu a uitat nici de buchetul de flori imens.

„Am spus DA cu toată inima mea, pentru toată viața. Te iubesc pentru totdeauna!”, este mesajul scris de Samira, în descrierea postării.

Detalii despre vedetă

Sali Levent este un tânăr de 29 de ani care a ajuns să fie cunoscut în urma rolului important interpretat în serialul românesc ,,Pariu cu viața”. Acesta mai cochetează și cu muzica, iar în urmă cu un deceniu a câștigat trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Românească “Florentin Delmar”, ediția a XXXV-a de la Focșani.

Mai mult decât atât, acum și-a făcut din nou apariția pe micile ecrane în cadrul emisiunii ,,Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Tânărul a reușit să își facă simțită prezența prin diverse gesturi care au stârnit în cele din urmă un scandal uriaș în ambele tabere. Fanii lui speră totuși că el va câștiga premiul cel mare al show-ului din Republica Dominicană.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro