Vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, surprinsă în timp ce fura. A fost prinsă imediat, imaginile spun multe

Vedeta de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, surprinsă în timp ce fura. A fost prinsă imediat, imaginile spun multe
Vedeta de la Sunt celebru, scoate-ma de aicia, surprinsa in timp ce fura. A fost prinsa imediat, imaginile spun multe

Unul dintre concurenții noi de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a stârnit reale controverse în Republica Dominicană. După doar o zi în cadrul competiției, actorul a recurs la gesturi care nu i-au făcut cinste. Ce a furat de la echipa adversă.

Sali Levent, prins furând la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

În ediția „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ce va fi difuzată la PRO TV în data de 1 noiembrie, disponibilă deja pe platforma online Voyo, doi noi concurenți își vor face apariția în Republica Dominicană. Este vorba despre cântăreața Roxana Nemeș și actorul Sali Levent.

Roxana Nemeș a îmbrățișat cu entuziasm provocarea de a participa la încă un show de supraviețuire, vedeta având experiența de la Survivor România.

În timp ce blondina s-a acomodat extrem de rapid regulilor din Republica Dominicană, loc care îi este deja familiar, Sali Levent a întâmpinat câteva greutăți la venirea pe insulă.

Actorul din Pariu cu Viața a început să se plângă de condițiile precare de supraviețuire din cadrul show-ului, spre surprinderea colegilor săi de echipă și a rivalilor, de asemenea. Drept urmare, Sali Levent a recurs la un gest scandalos.

Actorul a furat două steluțe de la echipa adversă, în timpul probei pentru recompense, aceste obiecte fiind decisive în câștigarea probei și, implicit, în procurarea hranei pentru concurenți.

Cristi Mitrea este cel care a realizat, după 24 de ore, că lipsesc steluțele, drept pentru care l-a confruntat pe Sali Levent pentru fapta sa. Actorul a recunoscut că a furat, însă nu ar fi dat semne că regretă.

Citește și Ruxi, despre cel mai greu moment prin care a trecut la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „Lumea chiar nu înţelegea”

Actorul, măcinat de dependența de droguri și jocurile de noroc

Sali Levent are un trecut presărat cu dificultăți. Fostul actor din Pariu cu Viața a participat, anul acesta, la Chefi la Cuțite, unde le-a povestit telespectatorilor despre drama vieții sale.

Vedeta a trecut printr-o perioadă tulbure, când s-a scufundat în adicția sa pentru droguri. Mai mult de atât, Sali Levent a mărturisit că a fost un adevărat împătimit al jocurilor de noroc, viciu care l-a lăsat lefter. Din fericire, în prezent s-a redresat.

„Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri. Jucam la ruletă, am pierdut tot, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot.

Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu”, spunea actorul în 2022, când a participat la „Chefi la Cuțite” de la Antena 1.

Sursa foto: Cancan.

Urmăriți Playtech.ro și pe