Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea. Se va da soluția în dosarul Tel Drum

Încă o lovitură pentru Liviu Dragnea. Se va da soluția în dosarul Tel Drum
Dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea are calitatea de acuzat, va fi soluționat până la sfârșitul anului

Liviu Dragnea primește încă o lovitură. Aflat în spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD a aflat că procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au anunțat că dosarul Tel Drum va fi finalizat până la sfârșitul acestui an. În acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene.

Dosarul Tel Drum, în care Liviu Dragnea are calitatea de acuzat, va fi soluționat până la sfârșitul anului

„Săptămâna trecută s-a pronunțat Tribunalul Teleorman, a fost respinsă acea cerere de confirmare a redeschiderii urmăririi penale, am discutat cu procurorul de caz și cu șeful de secție, sper ca într-un termen rezonabil să fie dată soluția în acest dosar. Nu știu, până la sfârșitul anului sigur se va da o soluție, sper. Sper că va fi soluționat cu o soluție legală”, a declarat șeful interimar al DNA, Călin Nistor, despre dosarul Tel Drum.

Pe 13 noiembrie 2017, procurorii DNA au anunțat că Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum, fiind acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene în folosul companiei din Teleorman. Faptele menționate de anchetatori ar fi fost comise în perioada în care Dragnea a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Procurorii au instituit măsura sechestrului asigurator de peste 27 de milioane de euro pe bunurile deținute de fostul lider al PSD. Este vorba despre un teren de aproape 3.000 de metri pătrați, un apartament de 80 de metri pătrați, două mașini și mai multe sume de bani pe care le are în conturi.

În prezent, Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispășește o condamanre definitivă de 3 ani și 6 luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI