Încă o eliminare la Survivor România. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Încă o eliminare la Survivor România. Anunțul făcut de Daniel Pavel
Eliminare bombă la Survivor România

Încă un concurent de la Survivor România a părăsit show-ul sportiv și e în drum spre casă! Daniel Pavel a făcut anunțul recent. Cine a părăsit competiția și de ce totul a fost o surpriză până și pentru fanii de acasă?

Momente tensionate la Survivor România 2021

Noi întâmplări la Survivor România 2021. Jocul de imunitate scoate din concurenți tot ceea ce au mai bun. Fiecare tabără își dorește la fel de tare să câștige meciul pentru ca echipa să rămână pe poziții, stabilă și cu membri toți în jurul mesei.

Pericolul e mare pentru cei care ajuns în Consiliu, așa că sportivii și vedetele trag tare să nu se regăsească atât de des în acest punct. Noile personaje care revin în număr de două în fiecare echipă îi bucură pe cei deja aflați în Dominicană.

Forțele proaspete sunt mult așteptate, mai cu seamă că cea care s-a bucurat cel mai mult de o apariție e Elena Marin. Cântăreața a trecut prin clipe grele din cauza scandalurilor în care a fost implicată, iar acum are parte de o confidentă pe care o cunoaște bine – Andreea Antonescu. Jumătatea trupei Andre a fost deja luată la vizor de Sebi și Zanni, care i-au garantat votul spre casă în cazul în care nu demonstrează rapid că poate ajuta Faimoșii cu puncte.

Zanni: Elena era numai așa cu Andreea Antonescu.
(n.r.- șușotește) Și zic „băi nene, ce faci, o speli în ureche?!”
Sebi: Săptămâna asta dacă pierdem Andreea Antonescu are bilet dus-întors.
Andreea Antonescu: Hai să vedem ce poate, cine poate, cum poate.

Războinicii, sigur pe ei și deciși să câștige

În timpul acesta, Războinicii se laudă cu faptul că sunt uniți și că sunt mai hotărâți decât au fost vreodată să dea tot ceea ce au mai bun.

Sorin: Suntem foarte bine ca și echipă.
Starlin: Și la jocurile astea de imunitate, îi mănânc! Trebuie să câștigăm neapărat.

În ediția din această seară telespectatorii au parte de o veste șocantă, confrom clipulețului postat pe canalul de YouTube al emisiunii, care arată ideea că Jador riscă să-și spună adio de la experiențele din Dominicană, lucru care îl șochează.

Eliminare bombă în show-ul de la Kanal D

Daniel Pavel: În această seară mai am un anunț de făcut. Este un anunț foarte importan și un anunț foarte neplăcut. Pentru unul dintre concurenții Survivor România 2021, drumul se oprește în această seară!

Jador: Să nu-mi zici că-s eu, că înnebunesc!

  • Uurmărește ediția din seara aceasta, pe Kanal D, de la orele 20:00, pentru mai multe experiențe ale concurenților tăi favoriți.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI