Înainte să înceapă chimioterapia, și-a făcut fiica fericită: gestul de la care ți se rupe inima

Înainte să înceapă chimioterapia, și-a făcut fiica fericită: gestul de la care ți se rupe inima

Drama bolnavilor de cancer este una care poate fi imposibil de descris în cuvinte și fiecare trece diferit prin procesul de diagnosticare și tratament.

Milioane de oameni își pierd viața din cauza cancerului în fiecare an, iar amploarea acestei maladii a secolului 21 este foarte ușor de apreciat. Ai în vedere faptul că fiecare dintre noi știe pe cineva bolnav sau are pe cineva în anturaj care și-a pierdut viața din cauza afecțiunii cu pricina.

În cazul femeilor, o mare parte din drama unui diagnostic cu cancer este derivată din tratamentul cu chimioterapie, o procedură care duce inevitabil la pierderea părului. Încercând să treacă mai ușor peste acea etapă din tratament, mama a trei copii a decis să-i ofere fetiței sale un motiv de bucurie.

drama chimioterapie

Emilie Orton are 32 de ani și trei copii. De curând, a fost diagnosticată cu cancer ovarian în stadiul doi. Pentru că nu vroia să sufere în momentul în care își pierde părul de la tratamentul cu chimioterapie pe care urma să-l înceapă, și-a rugat fiica să o tundă. Nu exista nicio regulă. Fetița putea să folosească foarfeca exact așa cum își dorea.

Momentul în care Norah, în vârstă de 4 ani, o tunde pe Emilie a fost postat pe Instagram. Prin postările sale, mama a trei copii încearcă să atragă atenția asupra acestei afecțiuni mortale. Gestul a-și ruga fiica să o tundă a fost făcut la sfatul medicului său oncolog, care a rugat-o să-și implice copii în diagnosticul ei cum poate mai mult.

Mama fetiței a ținut să menționeze că Norah, la frageda ei vârstă, este foarte interesată de modă și stil, așa că a fost foarte precaută în momentul în care i-a tăiat părul. La final, după ce s-a încheiat procesul de tundere, Emilie a tras concluzia. Aceasta este ”tunsoarea mea favorită și cea mai înfricoșătoare pe care am avut-o vreodată”.