În timpul vieții s-au certat, dar acum Oana Zăvoranu o regretă pe mama sa: ”Nu am cunoscut-o niciodată!”

Oana Zăvoranu o regretă pe mama sa

Oana Zăvoranu a vorbit din nou despre relația pe care a avut cu mama sa, la mai bine de patru ani de când Marioara Zăvoranu s-a stins din viață. Chiar dacă a recunoscut din nou că avut o relație tensionată cu ea, Oana a mărturisit că și-ar fi dorit ca aceasta să mai fie în viață și să vadă toate realizările ei.

Oana Zăvoranu o regretă pe mama sa

În timpul vieții s-au certat în nenumărate rânduri, scandalurile care se iscau când cele două vorbeau în contradictoriu fiind de notorietate la acea vreme. Televiziunile făceau coadă la domiciliile lor pentru a mai ridica audiențele, iar Oana și mama sa nu păreau deloc deranjate că apar la televizor în ipostaze în care în mod normal nu ți-ai dori să fii.

Marioara Zăvoranu s-a stins din viață la vârsta de 67, după o luptă cumplită cu boala. Astăzi, Oana Zăvoranu regetă moartea mamei sale, despre care spune că îi reproșa foarte multe lucruri în timpul vieții. Vedeta s-a căsătorit din nou și pare să ducă o viață liniștită, dar și-ar dori ca și mama ei să vadă aceste realizări.

Oana și Marioara Zăvoranu
Oana și Marioara Zăvoranu

„Mă întreb şi eu uneori ce ar zice. Dacă ar fi mulţumită. Adevărul este că eu nu am cunoscut-o niciodată cum ar fi trebuit pe mama. Era plină de negativism, nimic nu era bine din ce făceam. Oare ce ar spune mama mea, de faptul că am înfiinţat o clinică medicală, am creat un parfum, m-am reîntors la actorie, am o căsnicie fericită. Vreau să cred că ar fi un moment în care ar spune: da, e ok”, a declarat Oana Zăvoranu la emisiunea Agentul VIP.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI