În ce zonă va fi deschis un nou magazin Lidl în București. Este al 30-lea

În ce zonă va fi deschis un nou magazin Lidl în București. Este al 30-lea
Lidl deschide un nou magazin în București

Lidl va deschide un nou magazin în București în luna iunie 2019, după ce în urmă cu o săptămână a deschis o unitate în localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov, pe strada Giurgiului 192. Noua locație va fi inaugurată pe 27 iunie, pe strada Străulești, la numerele 69-71.

Lidl deschide un nou magazin în București

Compania este prezentă pe piața din România din anul 2005, prin divizia Kaufland. În prezent, la nivel național sunt peste 240 de magazine Lidl, iar compania caută să își extindă tot mai mult rețeaua de hypermarketuri.

„Misiunea noastră este a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate. Fiind un discounter, ne concentrăm pe ceea ce este esențial.

Datorită eficienței proceselor noastre interne și parteneriatelor de încredere cu furnizorii, clienții noștri se pot baza întotdeauna pe calitatea recunoscută și pe prospețimea produselor Lidl. Angajații noștri se dedică în fiecare zi pentru a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături cât mai plăcută”, scrie pe site-ul companiei.

Unitățile Lidl au un concept standard, dar reprezentanții companiei caută să să integreze magazinele în specificul zonei în care acestea sunt amplasate. „Suntem în permanență atenți la dorințele și feedback-ul clienților noștri. De exemplu, de aceea, este important să avem la raft o proporție cât mai mare de produse locale”, precizează compania.

Lidl a deschis un nou magazin pe 6 iunie 2019, în localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov, pe strada Giurgiului 192. Pe 27 iunie, compania va mai deschide o unitate în Capitală, pe strada Străulești, la numerele 69-71. Va fi al 30-lea magazin Lidl din București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI