09 dec. 2022 | 13:24

În ce stare se află Tudor Chirilă după operația suferită în Germania. Informații de ultimă oră

Monden
În ce stare se află Tudor Chirilă după operația suferită în Germania. Informații de ultimă oră
Cum se simte Tudor Chirilă după operația din Germania?

Tudor Chirilă și-a îngrijorat fanii în urmă cu câteva luni. Celebrul antrenor de la ,,Vocea României” le-a mărturisit internauților că medicii i-au descoperit un edem pe corzile vocale și l-au îndemnat să se opereze. Cântărețul a decis în cele din urmă să facă intervenția, iar acum vine cu mărturii despre cele petrecute. Cum se simte vedeta? „Aproape că mă bucur că am trecut prin asta doar ca să…”, a subliniat solistul.

Tudor Chirilă, detalii după operația suferită în Germania: cum se simte artistul?

Tudor Chirilă vine cu noi detalii despre starea sa de sănătate, după ce a suferit o intervenție importantă în Germania. Amintim că starul le-a dezvăluit fanilor în urmă cu câteva luni că a avut un edem pe corzile vocale. Juratul de la ,,Vocea României” le-a spus internauților de ce a ales să facă intervenția în străinătate, nu în țară.

Artistul a mărturisit că s-a lăsat pe mâna medicilor din afară pentru că a căutat un chirurg specializat care operează doar un anumit tip de afecțiune. El a menționat și că centrul MEVOC din Hamburg face ,,doar intervenții pentru profesioniști vocali și au o echipă de terapie vocală”. 

,,Când faci o intervenție chirurgicală, te interesează un chirurg specializat și care operează doar un anumit tip de afecțiune (în cazul meu, chist ori polip) sau, oricum, un chirurg care face doar laringe. Dacă omul ăla face 1000 de operații pe an, e bine.

Apoi, ține și de tehnologia cu care poate lucra. Centrul MEVOC, din Hamburg, face doar intervenții pentru profesioniști vocali și au o echipă de terapie vocală formată din terapeut, osteopat și logoped – pentru alte cazuri”, a subliniat actorul, pentru viva.ro.

,,Aproape că mă bucur că am trecut prin asta doar ca să…”

Juratul de la ,,Vocea României” a declarat că o adevărată provocare este revenirea la vocea sa pentru ca revenirea pe masa de operații să nu mai existe. Cel din urmă a susținut că aproape că se bucură că a trecut prin această experiență pentru că astfel a cunoscut profesioniști fără egal. Tudor Chirilă a afirmat că a fost foarte fericit că a putut lucra în special cu terapeutul de la MEVOC.

,,Pentru că adevărata provocare este cum revii la vocea ta și cum asta te poate ajuta să nu te întorci pe masa de operație. Pentru mine, lucrul cu Jale Papila, terapeutul de la MEVOC, care este și cântăreață de operă, a fost o experiență extraordinară, formatoare aș zice.

Aproape că mă bucur că am trecut prin asta doar ca să cunosc această metodă, dar, mai ales, preocuparea unui om de a oferi încredere, suport psihologic și o stare permanentă de bine pacientului său”

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Orașul în care Primăria transformă o baltă în parc cu 20 de milioane de euro. Urmează exproprierile!
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro