Clipe cumplite pentru Tudor Chirilă după boala descoperită de medici: „A murit și doamna Duțescu”

Clipe cumplite pentru Tudor Chirilă după boala descoperită de medici: „A murit și doamna Duțescu”
Vară dureroasă pentru Tudor Chirilă. Ce a pățit după operație?

Tudor Chirilă a fost supus unei operații! Celebrul jurat de la emisiunea ,,Vocea României” s-a lăsat pe mâna medicilor din Germania pentru această problemă de sănătate. Din păcate, veștile proaste nu s-au terminat aici. O persoană dragă lui s-a stins din viață tot într-o perioadă extrem de dificilă. ,,Asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că va ceda la tratament. A murit și doamna Duțescu…’‘, a mărturisit artistul.

Vară plină de durere pentru Tudor Chirilă: ,,asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele”

Tudor Chirilă a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că a trecut prin clipe extrem de grele în această vară. Juratul de la ,,Vocea României” a avut probleme medicale serioase și a fost nevoit să se opereze pentru a-și salva vocea.

Bărbatul a fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. El a fost nevoit să își anuleze aproape toate concertele. Artistul a crezut că totul se va rezolva cu un simplu tratament, dar medicii l-au anunțat că va fi nevoie de o operație.

„A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă. Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie“, a scris artistul.

„A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu”

Solistul a susținut că o altă veste l-a pus la pământ. Mai exact, terapeutul vocal cu care a lucrat o viață întreagă s-a stins din viață tot în sezonul cald care abia a trecut. Artistul s-a trezit astfel singur în fața unei probleme imense.

„A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om. Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin. Apoi, cum spuneam, Hamburg.

Am să mai vorbesc despre Hamburg, despre Mevoc Center și echipa pe care am întâlnit-o acolo. Am să scriu despre experiența asta în newsletter-ul meu. E mult de scris din atât de multe puncte de vedere: experiență medicală, experiență psihologică, învățare, cercetare, etc.”, a mai mărturisit vedeta pe pagina oficială de Facebook.