Ce a spus Tudor Chirilă despre operația suferită la corzile vocale. Decizia luată de artist

Ce a spus Tudor Chirilă despre operația suferită la corzile vocale. Decizia luată de artist
Ce a spus Tudor Chirilă despre operație. Cântărețul a suferit o intervenție la nivelul corzilor vocale, în Germania.

La începutul verii trecute, Tudor Chirilă a fost diagnosticat cu edem pe una din corzile vocale. Cântărețul a încercat să rezolve această afecțiune cu ajutorul unui tratament. Din cauză că nu a dat rezultate, artistul a fost nevoit să sufere o intervenție chirurgicală în Hamburg, Germania. Află în rândurile de mai jos care este starea îndrăgitului actor. Ce a spus Tudor Chirilă despre operație, în urmă cu puțin timp.

Ce a spus Tudor Chirilă despre operație

Tudor Chirilă s-a confruntat de mai multă vreme cu probleme la nivelul corzilor vocale. Cântărețul a fost diagnosticat prima data cu edem în anul 2015, când a fost cât pe ce să își piardă vocea. La începutul verii trecute, artistul a apelat din nou la ajutorul medicilor, confruntându-se cu aceeași problemă.

Actorul a sperat să își revină cu ajutorul unui tratament non-invaziv. Numai că lucrurile nu au decurs tocmai bine, iar Tudor Chirilă a ajuns pe mâna medicilor din Hamburg, Germania. Aici, a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia urmează exerciții de recuperare, kineto și fizioterapie.

Într-o intervenție recentă dedicată fanilor, Tudor Chirilă a explicat că va reveni în viitorul apropiat pe scenă. Totuși, până atunci, trebuie să respecte indicațiile medicilor pentru a nu-și agrava starea.

Vedeta este cunoscută pentru discreția de care dă dovadă când în centrul atenției se află chestiuni de natură personală. Numai că acum internauții l-au copleșit cu mesaje surprinzătoare, astfel încât a fost nevoit să reacționeze.

Când va reveni cântărețul pe scenă

Ce a spus Tudor Chirilă despre operație. Artistul a mărturisit că nu s-a mai aflat niciodată într-o astel de situație. Chiar dacă pe contul său de Instagram nu a oferit detalii cu privire la ce urmează să i se întâmple din punct de vedere medical, internauții i-au luat cu asalt pagina. Fanii i-au urat acestuia sănătate, iar conținutul mesajelor a fost foarte emoționant.

Artistul a anunțat că pe data de 18 noiembrie va reveni pe scenă. Până atunci, însă, trebuie să se ocupe îndeaproape de starea sa de sănătate. Vedeta a explicat că situația în care se află este cu adevărat una serioasă, chiar dacă mulți colegi din breasla lui au fost judecați în astfel de circumstanțe.

„Corzile vocale se comportă ca niște mușchi. Au nevoie de antrenament, de întreținere, de odihnă, de repaos. Avem tendința să trecem cu vederea că vocea (corzile vocale mai precis) nu este un cec în alb, ci o parte a corpului extrem de fragilă de care e important să fii conștient.

Am ales să fac cunoscut cazul meu tocmai pentru a trage un semnal de alarmă asupra importanței acestei conștientizări. Pentru ca tinerii din România care vor să înceapă o profesie legată de voce să aibă mai mult noroc și să nu învețe tot ce am învățat eu pe propria lor piele ca atunci când după facultate m-am trezit pe o scenă de teatru fără niciun fel de suport tehnic și psihologic”, a transmis, printre altele, Tudor Chirilă într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.