În ce stare se află Keo, după 3 intervenții chirurgicale. Ce a pățit cântărețul de a ajuns în situația asta

În ce stare se află Keo, după 3 intervenții chirurgicale. Ce a pățit cântărețul de a ajuns în situația asta
În ce stare se află Keo, după 3 intervenții chirurgicale. Ce a pățit cântărețul de a ajuns în situația asta

Keo a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale în ultima perioadă. Artistul s-a confruntat cu probleme de sănătate care au necesitat intervenția medicilor chirurgi.

Keo a suferit trei intervenții chirurgicale. Care este starea artistului

Cântărețul Keo a suferit trei intervenții chirurgicale. A trecut prin momente dificile în ultimele luni, starea de sănătate a cântărețului fiind una precară. Pentru a se însănătoși medicii au fost nevoiți să-l opereze de trei ori.

Din fericire artistul se simte mult mai bine acum, chiar dacă mai resimte niște dureri. Artistul a avut noroc că familia i-a fost aproape și l-a ajutat sa se recupereze.

„Mă simt mult mai bine, toată lumea are în viață la un moment dat niște probleme de sănătate, am reușit să trec de momentele cele mai grele și deja sunt aproape din nou 100%. Sunt evident niște dureri care variază de la o persoană la alta, am avut șansa de a fi preluat de un doctor extraordinar, domnul Cătălin Copescu, și lucrurile au mers bine din acel moment”, a declarat Keo pentru Antena Stars.

Ce a pățit Keo de a ajuns pe mâna chirurgilor

Celebrul cântăreț Keo a ajuns de trei ori pe masa de operație, semn că se confruntă cu grave probleme de sănătate. Problemele au început să apară in luna aprilie, când Keo a mers pentru prima oară la medic. Deoarece medicii nu își puteau da seama ce are i-au făcut o primă intervenție chirurgicală pentru a depista problemele.

”Au fost niște chestii greu de depistat, nu prea există investigații care să-ți arate problemele, până la urmă ajungi la o intervenție exploratorie și medicul se uită prin burtă să vadă ce probleme sunt”, a mai spus Keo.

Din fericire medicii au depistat în cele din urmă problema pe care artistul o avea. Keo a fost operat de două hernii inghinale și una femurală.

Acum artistul se simte mult mai bine și se recuperează după operațiile suferite. Are sprijinul soției și a fetiței lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI