Câți bani câștigă Adela Popescu după revenirea la Pro TV. Șefii trustului erau disperați: ‘Vino repede’ (exclusiv)

Câți bani câștigă Adela Popescu după revenirea la Pro TV. Șefii trustului erau disperați: ‘Vino repede’ (exclusiv)
Câți bani câștigă Adela Popescu după revenirea la Pro TV?

Adela Popescu a revenit pe micile ecrane mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine. Șefii trustului erau disperați. Cu cât este plătită aceasta acum?

Ce salariu are Adela Popescu de când a revenit la ‘Vorbește Lumea’?

Emisiunea ‘Vorbește Lumea’ a avut de-a lungul timpului mai multe vedete la cârmă, dar cei care au stat cel mai mult în acest rol au fost categoric Adela Popescu și Gabriel Coveșanu. Adela a părăsit proiectul pe când era însărcinată în patru luni cu cel de-al treilea copil, ulterior alături de Cove a venit Lora.

Celebra cântăreață a stat câteva luni bune la TV, ulterior a plecat de la emisiune pentru că nu mai făcea față și altor proiecte pe care le are. Atunci în stânga și în dreapta fostului coleg de platou al Andreei Marin au venit mai multe personaje cunoscute.

Fanii show-ului simțeau lipsa actriței, iar chiar nici ei nu și-au imaginat să o vadă atât de rapid din nou pe micile ecrane. Se pare că șefii trustului au impulsionat-o să se întoarcă oferindu-i mai mulți bani. Suma nu a fost deloc una de neglijat, astfel că prezentatoarea a reușit să se organizeze cumva și să își facă un program potrivit și pentru nevoile bebelușului său.

Iată că la nici două luni după naștere, moderatoarea și-a reluat activitatea. Plecarea lui Cove i-a luat prin surprindere pe producătorii care au sunat-o pe Adela pentru a-i face o ofertă de nerefuzat. Conform surselor impact.ro, fosta solistă lua înainte 2.000 de euro, iar în prezent câștigă 3.000 de euro.

„E urgent!”

„Adela, îți facem 3.000 de euro pe lună, dar hai, e urgent”, i-ar fi transmis șefii din Pro TV, în încercarea de a o determina pe Adela să revină mai curând pe micile ecrane, mai arată sursa citată.

Vedeta are acum sprijinul mamei sale și al unei bone. De asemenea, ea a mai mărturisit că Andrei și Alexandru stau mai bine de jumătate de zi la grădiniță, lucru care este un bonus pentru programul întregii familii.

”M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat.

La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI