În ce stare se află acum fata de 17 ani, incendiată. Chinuri care depășesc orice imaginație

În ce stare se află acum fata de 17 ani, incendiată. Chinuri care depășesc orice imaginație
În ce stare se află acum fata de 17 ani, incendiată. Chinuri care depășesc orice imaginație

Noi informații despre starea de sănătate a fetei de 17 ani din Mehedinți care a fost incendiată de un bărbat condamnat pe viață, dar eliberat condiționat.

O nouă zi, o nouă intervenție. În ce stare se află fata de 17 ani incendiată de criminalul din Mehedinți

Tânăra a fost incendiată vineri seară, în propria locuință, unde trăia alături de bunică și frate. Agresorul, Ion Turnagiu, a fost eliberat condiționat anul precedent, după ce a petrecut 25 de ani în închisoare pentru cinci crime comise la începutul anilor ‘90.

  • Fata are arsuri pe 90% din corp
  • Printre victimele criminalului se numără un cuplu de bătrâni, un fost coleg de școală, dar și o femeie gravidă și copilul ei nenăscut.

Cu patru zile înainte de a fi incendiată, tânăra a depus o plângere împotriva criminalului pentru viol și agresiune, acuzații despre care oamenii legii au spus că nu se susțin.

Noile informații

Fata rămâne internată în stare gravă pe secția ATI a Spitalului ”Grigore Alexandrescu”. Ea nu poate fi supusă unei intervenții mari de grefare, astfel că suferă operații mai mici de curățare a rănilor.

„Riscul e același, ea în fiecare zi este pansată, se curăță tot. Asta înseamna intervenție chirurgicală în fiecare zi, practic. Este susținută de către terapie și încercăm să o echilibrăm. Ea are dezechilibre foarte mari. Starea ei nu ne permite să facem o intervenție mare de grefare, de excizie”, a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale, medicul Raluca Alexandrescu, pentru Libertatea.

De la ce a pornit totul?

La un moment dat, bărbatul i-ar fi dat mașina personală să o conducă, iar minora a lovit-o. Ca să nu îi spună tatălui, criminalul i-a cerut să îl viziteze. La scurt timp, fata a depus plângere la Poliție împotriva sa, lucru care l-a înfuriat. Legătura dintre ei ar fi fost și de altă natură. Surse din anchetă au spus pentru Observator că în telefonul incriminatului ar fi fost 160 de mesaje de la fată, care i-ar fi trimis poze și i-ar fi cerut de mai multe ori bani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI