În ce relații a rămas Mihai Bendeac cu Delia și Cheloo după plecarea de la iUmor. Reacția vedetei TV EXCLUSIV

În ce relații a rămas Mihai Bendeac cu Delia și Cheloo după plecarea de la iUmor. Reacția vedetei TV EXCLUSIV
In ce relatii a ramas Mihai Bendeac cu Delia si Cheloo dupa plecarea de la iUmor. Reactia vedetei TV

Date fiind și clauzele de confidențialitate incluse în contractul său cu Antena 1, Mihai Bendeac refuză în continuare să vorbească despre principalul motiv pentru care a plecat din juriul iUmor. Actorul ne-a spus însă că cu ceilalți doi jurați, Delia și Cheloo, a rămas în aceleași relații pe care le aveau și când erau colegi. De artistă îl leagă o prietenie de ani de zile, în timp ce cu Cheloo, actorul a fost tot timpul ca „șoarecele cu pisica”.

Cum se înțelege Mihai Bendeac acum cu Delia și Cheloo, după plecarea de la iUmor

Mihai Bendeac „și-a luat jucăriile și a plecat” de la „iUmor”, iar părțile implicate, pe de o parte, actorul, iar de cealată, trustul Intact, nu au făcut încă public motivul pentru care acesta a părăsit corabia emisiunii.

Surse din apropierea actorului ne-au spus că motivul „este unul grav și că Bendeac ține în permanență legătura cu avocații și managerul său”, pentru a lua o decizie privind următorul pas pe care-l va face.

Bendeac refuză în continuare să vorbească despre principalul motiv pentru care a plecat, date fiind însă și clauzele de confidențialitate pe care le are în contract, ale căror încălcare i-ar aduce o amendă drastică.

Totuși, acesta a mărturisit pentru impact.ro în ce relații a rămas cu ceilalți doi jurați, Delia și Cheloo, după ce și-a dat demisia.

„Sunt identice, ca și până acum”, ne-a spus actorul.

Relație încordată cu Cheloo

De-a lungul emisiuni însă, actorul a avut o relație destul de încordată cu Cheloo, cu replici acide și cu subînțels de ambele părți, chiar în timpul filmărilor. Mai mult, la începutul lunii martie, între cei doi a izbucnit un mic conflict, aplanat în cele din urmă.

Încă de atunci, actorul a intenționat să renunțe, dar a fost convins să continue. În emisiunea cu pricina, Bendeac a distrus o tabletă, enervat fiind la culme de atitudinea colegului său.

„Am avut cea mai mare descărcare nervoasă din acești șase ani. Cred că totuși s-au acumulat niște lucruri, pentru că nu mai puteam cu energia aia tâmpită..”, declara la acea vreme Mihai Bendeac.

Totodată, surse din anturajul acestuia, ne-au dezvăluit că între Bendeac și Cheloo nu există în prezent vreo șansă de împăcare, la mijloc fiind orgoliul și cele întâmplate de-a lungul filmărilor:

„Mihai s-a simțit tot timpul atacat de Cheloo. Care mai în glumă, mai în serios, l-a și amenințat. Niciunul nu a făcut vreun pas spre împăcare. E posibil însă ca războiul dintre cei doi să ajungă chiar și în instanță”.

„Mi-e imposibil să n-o iubesc”

În schimb, între Delia Matache și Mihai Bendeac este o prietenie de ani de zile, în care cei doi s-au sprijinit reciproc. Actorul a avut o idilă, la un moment dat, în urmă cu ani de zile, cu Andreea, cu una dintre dansatoarele artistei și cea mai bună prietenă a acesteia.

Totuși, potrivit sursei menționată mai sus, Bendeac a fost recent supărat și pe amica sa, cu care însă s-a împăcat, doar că relația dintre ei a început să se răcească și nu mai este chiar ca pe vremuri.

„Suntem un cuplu. Ca Stela și Arșinel”, mărturisea Delia chiar în emisiunea „iUmor”, referindu-se la relația sa cu Mihai Bendeac.

La rându-i, Bendeac spunea despre Delia că deși are un talent nativ, de a-l enerva de multe ori, îi este imposibil să nu o iubească:

„Această ființă are și un alt talent nativ, acela de a mă călca temeinic pe nervi. Dar, în final, de ani de zile, mi-e imposibil să n-o iubesc cu toată ființa mea.”