În ce partid a fost Teo Trandafir și alte 4 vedete de la noi care au ”gustat” din politică

În ce partid a fost Teo Trandafir și alte 4 vedete de la noi care au ”gustat” din politică
În ce partid a fost Teo

Celebra prezentatoare tv, Teo Trandafir, a făcut parte de-a lungul timpului și din lumea politică, deținând la un moment dat chiar funcția de deputat. Iată din ce partid a fost Teo.

În ce partid a fost vedeta Teo Trandafir

Teodora Virginia Trandafir, pe numele de fată Uță, s-a născut pe data de 2 iunie 1968, la Pitești. Aceasta este o prezentatoare de televiziune din România, fostă producătoare, actriță, prezentatoare de radio.

De pe 9 septembrie 2013 prezintă emisiunea Teo Show de la Kanal D, însă este cunoscută de pe vremea în care prezenta emisiunea Teo, difuzată de Pro TV în perioada 2000-2006. Pe lângă toate acestea, se pare că Teo a fost implicată și în politică. Iată în ce partid a fost Teo.

În ce partid a fost Teo

Vedeta de televiziune, Teo Trandafir a candidat pentru funcția de deputat din partea partidului PDL, în urmă cu zece ani. Aceasta a acceptat propunerea venită din partea PDL, însă a ținut să fie secret acest lucru din cauză că nu a vrut să fie criticată de presă.

„Motivul pentru care a fost ținută secretă candidatura lui Teo Trandafir este faptul că ea nu și-a dorit să fie tocată mărunt de presă. Dacă am fi anunțat atunci când a acceptat, ar fi fost cinci săptămâni în care ar fi fost atacată pe bloguri, în tabloide, deja a început strategia de denigrare. A fost condiția dânsei”, potrivit hotnews.ro.

Teo Trandafir – politică

În anul 2012, din cauza stării de sănătate, Teo Trandafir a anunțat prin intermediul unei scrisori deschise că demisionează din funcția de deputat PDL.

„Dragii mei prieteni, Astăzi mi-am depus demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României. Nu e o decizie pe care să nu o fi întors pe toate feţele, e o decizie pe care o luasem încă din vacanţa parlamentară şi pe care am pus-o în aplicare cu multă mâhnire. Nu e o decizie dintr-un capriciu şi nici vreo formă de protest cum s-ar putea interpreta, ci e o nevoie generată de starea mea de sănătate.

După lunile petrecute la Viena în spital şi după lunile de convalescenţă în ţară, am realizat că, poate, pentru oameni mai experimentaţi, mai pragmatici sau pentru cei care pun mai puţin suflet în ceea ce fac, politica poate fi uşoară, însă pentru mine a fost o sursă maximă de stres şi în final un catalizator şi pentru boala mea. Nu spun asta pentru că mi s-ar fi năzărit, mi-au spus şi doctori, cred eu, bine pregătiţi. Or, atunci când eşti la un pas de final, te gândeşti bine de două ori ce e mai important. (…) Totuşi, sunt convinsă că, dacă aş fi continuat şi aş fi avut o stare de sănătate mai bună, tot aş fi reuşit să mişc câte ceva şi în Parlament, pentru că sunt un om luptător.

Nu ştiam nici eu asta atât de bine. Dar mi-am dovedit până şi mie în această luptă de luni de zile cu boala. (…) Închei, gândindu-mă cu drag la toţi cei care mi-au fost alături în această perioadă destul de dificilă pentru mine şi recomandându-le tuturor colegilor mei din Parlament să pună mai mult suflet în politică pentru oameni şi nevoile lor cele mai urgente”. după cum relata Teo Trandafir în acea scrisoare, potrivit zf.ro.

4 vedete de la noi implicate în politică

  • cântărețul Marcel Pavel a precizat că a acceptat propunerea din partea Partidului Ecologist Român (PER)
  • actrița Magda Catone este propunerea PNL
  • creatorul de modă Nausica Mircea a candidat din partea Pro România Vrancea
  • cântăreața Sanda Ladoși a candidat din partea PNL.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI