În ce hal a ajuns mormântul lui Emil Gabor. Monica și Ramona au uitat de el deja

În ce hal a ajuns mormântul lui Emil Gabor. Monica și Ramona au uitat de el deja
Cum arata mormantul lui Emil Gabor

Pe la mormântul lui Emil Gabor, tatăl surorilor Ramona și Monica Gabor, nu a mai trecut nimeni de mult timp. Reamintim că Emil Gabor a fost găsit fără suflare la sfârșitul lunii iunie 2020.

În ce hal a ajuns mormântul lui Emil Gabor

De altfel, bărbatul a părăsit această lume cu un mare regret, și anume, acela că nu s-a dus în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește fiica lui, Monica Gabor.

În plus, bărbatul chiar le spunea tuturor prietenilor că începuse să învețe limba engleză și că primise chiar și câteva dicționare, dar nu a mai apucat să-și vadă visul împlinit. Acesta a murit singur, într-o garsonieră sărăcăcioasă din Bacău. El nu le mai văzuse de ceva vreme pe Monica și pe Ramona, cea din urmă fiind stabilită în Dubai, de ani buni.

La mai puțin de șase luni de la moartea sa, Emil Gabor pare că a fost uitat de toată lumea, chiar și de fiicele lui, Ramona și Monica. Astfel că pe la mormântul lui nu a mai trecut nimeni de multă vreme, poate chiar de când a fost condus pe ultimul drum, iar mărturie a acestui fapt o constituie chiar florile uscate și coroanele pe care le-au adus apropiații acum mult timp, scrie WoWbiz.ro.

Ramona și Monica nu au participat la înmormântarea tatălui lor

Și nu doar că Ramona și Monica Gabor nu au angajat pe nimeni să îngrijească locul de veci al părintelui lor, însă nici Alina Gabor, cealaltă fiica a lui, care locuiește în România și care este o prezență mult mai discretă, ferindu-se să apară pe rețelele de socializare, pare că nu a mai fost recent în cimitirul unde se odihnește pe veci tatăl ei.

De altfel, la înmormântarea lui Emil Gabor nu au participat cele două fiice ale lui care sunt stabilite departe de România. Amintim că Monica și-a refăcut viața după divorțul de Irinel Columbeanu în Statele Unite ale Americii, acolo unde duce o viață lipsită de griji alături de noul ei partener de viață, și anume, Mr. Pink. Cât despre Ramona, aceasta locuiește de ani buni în Dubai. În plină pandemie, niciuna dintre cele două surori nu a putut să se întoarcă în România, pentru a-și conduce tatăl pe ultimul drum. De curând Ramona a anunțat lansarea unui parfum în Dubai, semn că afacerile-i merg bine, având în vedere pandemia de coronavirus. De altfel, nici Monica Gabor nu se poate plânge. Aceasta și-a luat și fiica din România, pentru a locui alături de ea.