Ce se întâmplă, de fapt, cu fata lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor a luat decizia

Ce se întâmplă, de fapt, cu fata lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor a luat decizia
Decizia Monicăi Gabor în privința fiicei sale. Ce a hotărât fostul model?

Ce se va întâmpla cu Irinuca? Monica Gabor ia toate deciziile pentru ea de câțiva ani. Cum se simte fata în America alături de noua familie și ce detaliu au observat cei care le urmăreau activitatea celor două pe rețelele de socializare?

Ce se întâmplă cu Irinuca Columbeanu? Decizia Monicăi Gabor

Fanii fostului cuplu de la Izvorani au continuat să urmărească evoluția celor doi și după ce ei au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au divorțat cu scandal, acuzațiile au curs pe bandă rulantă, niciunul nu a vrut să renunțe la adevărul lui, Monica a fost nevoită să stea mult timp fără fiica ei, iar de câțiva ani totul s-a întors în favoarea fostului model. Irinuca a ales să se mute alături de ea și Mr Pink în Statele Unite ale Americii, iar ulterior fanii au observat cu ușor, ușor cele două au renunțat la ideea de a-și mai expune viața pe rețelele de socializare, cel mai probabil totul în urma unei decizii a Monicăi pentru mai multă intimitate. Deși fiica fostului milionar era o prezență extrem de activă inclusiv pe YouTube, fetița a renunțat să mai facă videoclipuri alături de prietenele ei sau părinții acesteia.

Irina a fost pentru o perioadă un mic influencer și la 14 ani a reușit să organizeze chiar și un giveaway pentru fanii ei. De o lungă perioadă, însă, ea a dispărut total din mediul online. Mulți își pun întrebări cu privire la situația ei din punct de vedere social, dar în timpul acesta nimeni nu-și fac griji că nu s-ar simți bine în noua familie, mai ales că sigur s-a adaptat extraordinat de repede la viața de peste Ocean.

Monica Gabor și Irina Columbeanu au dorit mai multă intimitate, așa că au renunțat la a-și mai posta viața pe rețelele de socializare
Monica Gabor și Irina Columbeanu au dorit mai multă intimitate, așa că au renunțat la a-și mai posta viața pe rețelele de socializare

„Îmi este dor de ea”

În timpul acesta, Irinel Columbeanu a trecut de la extaz la agonie, a rămas fără avere și trăiește cum nu a făcut-o niciodată – în chirie, într-un apartament. ‘Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual’, a declarat fostul milionar.

„Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a mai recunoscut fostul afacerist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI