În ce condiții ar face Amna un copil cu Jador, de fapt. Cătălin Măruță, uimit și el că l-a ales fix pe ”supraviețuitor”

În ce condiții ar face Amna un copil cu Jador, de fapt. Cătălin Măruță, uimit și el că l-a ales fix pe ”supraviețuitor”
In ce conditii ar face Amna un copil Jador

Amna a participat la celebra rubrica a sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut dezvăluiri de senzație. Aceasta a mâncat iute o singură dată la această rubrică, deoarece nu a răspuns la ultima întrebare.

În ce condiții ar face Amna un copil cu Jador, de fapt

În răspunsurile sale, Amna l-a introdus și pe Jador, fostul ei coleg de la Survivor România 2021, despre care a spus că l-ar alege ca să ”perpetueze specia”, în detrimentul lui Zanni. Dar iată, mai jos, întrebările și răspunsurile Amnei de la rubrica sosurilor iuți.

”Intrebare: Numeste 3 barbați din showbiz care ti-au facut avansuri de-a lungul timpului si nu s-a aflat până acum.

Răspuns: Robert Toma, Liviu Teodorescu, Alex Parker. Sunt niste oameni pe care îi iubesc foarte mult. I-am sunat pe cei trei inainte de emisiune si le-am zis ca o sa dau de ei.

Intrebare. Esti in mijlocul Oceanului cu Alexandra Stan, Vladuta Lupau si Lidia Buble. Daca vrei sa te salvezi pe cine arunci din barca.

Raspuns: Pe Vladuta Lupau, dar o respect foarte mult.

In urma unui atac extarterestru, rămâneți tu si Zanni si Jador, Trebuie sa asiguri perpetuarea speciei. Pe cine alegi?

Raspuns: Pe Jador, e fratele meu.

Intrebare. Iti dau trei nume si tu trebuie sa faci un top de la cel mai placut la cel mai neplacut.

Raspuns: Dorain Popa, Connect R, Alex Velea

Numeste barbatii din showbiz de care te-ai indragostit in secret.

Raspuns: Nu, era mai simplu daca se intampla, dar nu mi s-a intamplat niciodata asta.

Întrebare…..

Raspuns. Sunt defecta, jur. De ce sa ma duc la medic, ca nu imi place industria noastra?! Robert Toma. Mananc iute”, au fost întrebările și Răspunsurile Amnei la rubrica sosurilor iuți, din emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV.

Amna a participat la Survivor România

Amna a divorțat de fostul ei soț, cu care a fost vreme de 12 an. Amna a confirmat vestea, în urmă cu doi ani, pe rețelele de socializare.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape”, scria artista atunci.

Amna a participat și la emisiunea Survivor România, însă a fost nevoită să părăsească concursul din cauza unor probleme de sănătate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI