Connect-R, atac fără precedent. Mesajul uluitor către cântăreții din România

Connect-R, atac fără precedent. Mesajul uluitor către cântăreții din România

Spirit justițiar, Connect-R reacționează de fiecare dată când simte că la mijloc își fac loc nedreptățile. Cum ar fi în cazul Vulpiței, către care a tras o săgeată atunci când se afla în trending pe Youtube. Și de această dată tot despre acest top este vorba, dar despre colegii săi de breală, nu personaje plăcute de public.

Connect-R, mesaj către cântăreții din România: „Povara unui succes care nu-ți aparține”

Connect-R a colaborat strâns cu fondatorii Veritasaga; Jivago, Preaetor și Dribbler, în anul 2000, dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hop-ului underground. Prima colaborare cu un nume mare din showbiz-ul românesc a fost cu trupa R.A.C.L.A pentru piesa ”Fără nume”. A devenit rapid plăcut de public pentru naturalețea sa, pe care, de altfel, o mânuiește și astăzi, fiind unul dintre artiștii din România care își susțin ferm părerea, în special legat de sectorul în care activează. De această dată, și-a adunat principiile și a vorbit în termeni duri despre industria muzicală din țara noastră.

Cântărețul a avut o reacție acidă după ce prietenul său, Liviu Teodorescu, a lansat piesa ”Mulțumesc”, ”una pe sufletul său”, care se află în acest moment pe locul 10 în trending Youtube. Connect-R spune că dacă unii pot face muzică bună, referindu-se la Liviu, există și o altă categorie de interpreți care nu se ridică la aceleași standarde, ba mai mult, se bucură de un succes necuvenit.

„Azi ești în trending cu ceva sau cineva și mâine, singur, nu mai ești”

”Nu vreau să se înțeleagă greișit, fiecare e liber să facă ce crede că e mai bine pentru el și nimeni nu e de judecat. Dar important este să nu te minți singur, să nu-ți creezi emoții și lucruri fabricate. Azi ești în trending cu ceva sau cu cineva și mâine când scoți singur, nu mai ești.

Și atunci, decât povara unui succes care nu-ți aparține, mai bine un insucces al tău, cu tine. Adevărat”, este mesajul lui Connect-R pentru colegii de breaslă care au ajuns peste noapte în topuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI