În ce casă s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan. Mulți au fost uimiți când au aflat câte camere are

În ce casă s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan. Mulți au fost uimiți când au aflat câte camere are
În ce casă s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan. Mulți au fost uimiți când au aflat câte camere are

Anul acesta vine cu mari pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei doi soți se mută în casă nouă și chiar au stabilit deja toate detaliile. Prezentatorii de televiziziune știu deja cum vor să arate fiecare colțișor din locuința lor.

În ce casă s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi copii, iar spațiul din vechea locuință a devenit insuficient. Așadar, băieții cuplului, pe nume Alexandru și Andrei, au nevoie de un loc mai mare de desfășurare, astfel că decizia a fost una cât se poate de clară. În plus, noua locuință se află aproape de vechea locuință, la numai o stradă distanță. Adela Popescu și Radu Vâlcan au optat pentru un spațiu mai mare pentru cei doi copii. Iată cum arată noua casă, din spusele Adelei Popescu.

Câte camere are noua locuință

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.

În momentul în care au ales spațiul în care se vor muta cei doi, au ținut cont de câteva criterii care să îndeplinească dorințele fiecăruia: un cartier liniștit și sigur pentru copii, dar și o bucătărie pentru Radu și un dresing încăpător pentru Adela. „Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?”, a mai declarat actriţa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI