Prima fotografie cu chipul copiilor Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan. Cât de frumoși sunt Andrei și Alexandru

Prima fotografie cu chipul copiilor Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan

Vedetele din România încep să arate publicului cât mai târziu chipul copiilor lor pe internet. Printre ei se numără și cuplul Adela Popescu-Radu Vâlcan. Acum, princhindeii au crescut, iar actorii au decis să pună publicului marea întrebare: cine cu cine seamănă?

Prima fotografie cu chipul copiilor Adelei Popescu și ai lui Radu Vâlcan

Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ”Iubire și Onoare”. În 2010,  se căsătoresc după cinci ani de relație. În anul 2015, cei doi au decis să facă pasul cel mare. După căsătorie, actrița și-a schimbat numele în Adela Elena Vâlcan. În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat pe care l-au numit Alexandru, iar în luna decembrie a anului 2018 li s-a născut cel de-al doilea băiat, Andrei.

Până acum, cuplul a dorit să nu dea publicului prea mult din ”casă”. E drept că ne-au mai povestit sau arătat pățaniile lor, însă chipul copiilor nu. Totul până acum, căci cuplul a acceptat propunerea revistei Unica de a apărea pe copertă, împreună cu micuții lor. Numai zâmbete și ochi mirați, așa arată familia Vâlcan.

Pariurile au început

„Asti suntem toti. ❤️ @revistaunica a fost alaturi de noi in cele mai importante evenimente de pana acum. Pur si simplu nu puteam gasi un loc mai familiar in care sa vi-l aratam pe Andrei si sa ne puteti descoperi exact asa cum suntem. Pariurile au inceput. Cine cu cine seamana? :)”, a notat Adela în descrierea imaginii.

Cât despre cine cu cine seamănă, fanii nu s-au putut decide, dar le-au scris că formează o familie minunată.

„Nu as putea sa spun exact cine cu cine seamănă. In schimb pot sa spun cu certitudine ca sunteți frumosi toți 4 și formați o familie minunata. P.S.: cel mai bine e ca Alexandru a acceptat sa fie îmbrăcat cu altceva in afara de costumul de Spiderman??/ ❤️❤️❤️❤️Superbi ai 2 copilași minunați(cu așa părinți nici nu aveau cum să fie altfel să vă de-a bună Dumnezeu multă sănătate și putere de creștere”, sunt comentariile fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI