Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, audiat de procurori. Cine va mai da declarații azi VIDEO

Impresarul lui Petrică Mâțu Stoian, audiat de procurori. Cine va mai da declarații azi VIDEO
Ce persoane o să fie audiate de procurori în dosarul morții lui Petrică Mâțu Stoian

Apropiații se pregătesc să îl conducă pe Petrică Mâțu Stoian pe ultimul drum. Între timp, procurorii au deschis un dosar pentru a pune la punct anumite detalii cu privire la moartea solistului, ținând cont că foarte multe controverse sunt legate de acest deces.

Procurorii o să îl audieze pe impresarul lui Petrică Mâțu Stoian

Procurorii s-au sesizat în cazul morții lui Petrică Mâțu Stoian. Acesta și-a dat ultima suflare când se afla la Spitalul de Urgență din Reșița, secția de Terapie Intensivă, unde se afla după ce fusese mutat dintr-o clinică privată, el urmând un tratament post-covid în respectiva unitate.

Din păcate, nimeni nici măcar nu s-a gândit că avea să aibă loc o asemenea nenorocire, mai ales că solistul participase la filmările pentru Revelion 2022 în urmă cu doar câteva zile. Organismul său a cedat în urma unui șoc septic, așa că medicii nu au mai putut să îi salveze viața.

Impresarul solistului, Doru Gușman, a fost chemat în jurul orei 09:00 pentru audieri la IPS Dolj, unde sunt prezenți și polițiștii din Reșița. Alături de acesta, a mai fost chemată și sora lui Petrică Mîțu Stoian, dar urmează să fie audiate și alte persoane pentru acest caz.

Ce a declarat Doru Gușman, impresarul regretatului artist

Mai exact, se pare că și cardiologul regretatului artist, care este din Craiova, ar urma să discute cu autoritățile. Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a declarat că își dorește să plece de la ISP Dolj în jurul orei 11:00 pentru a participa la înmormântare.

„Chiar acum am vorbit cu dumnealui la telefon, era pe la Filiași și a zis că vine să mă preia un coleg de-al dumnealui, să-mi ia datele ca să câștigăm din timp. Știu că sora lui Petrică Mâțu Stoian, mai mult nu știu (n.r. vine la audieri).

Nu eu i-am spus să mă cheme. Nu se decalează programul înmormântării. Nu, pentru că mi-a promis că rezolvă repede. Dacă nu rezolvă, eu plec la 11:00, orice ar fi. Indiferent ce se va întâmpla.”, a declarat Doru Gușman, potrivit Realitatea.

Ce dorință a avut Petrică Mâțu Stoian. Lângă cine a vrut să fie înmormântat

Petrică Mâțu Stoian o să fie condus pe ultimul drum la cimitirul Ungureni. Acesta și-a dorit să își ducă somnul de veci lângă mormântul unde se află o femeie care a fost extrem de apropiată de acesta. Solistul a suferit enorm când aceasta și-a dat ultima suflare, așa că ultima lui dorință o să fie respectată.

Mai exact, Petrică Mâțu Stoian o să fie înmormântat lângă Maria Gușman, soția impresarului său, Doru Gușman. Aceasta s-a ocupat de imaginea artistului pentru foarte mult timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI