Femeia lângă care Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat. A ales să fie lângă ea

Femeia lângă care Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat. A ales să fie lângă ea
Lângă cine o să fie înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a fost mare lui dorință

Petrică Mîțu Stoian a avut grijă ca mormântul său să fie pregătit până la cel mai mic detaliu. Cunoscutul interpret de muzică populară s-a gândit la toate, astfel că a avut o mare rugăminte. Acesta și-a dorit să își ducă somnul de veci lângă un mormânt în care se odihnește o femeie care a fost apropiată de el.

Petrică Mîțu Stoian, o ultimă dorință. Lângă cine și-a dorit să fie înmormântat

O mare stea s-a stins la Spitalul de Urgență din Reșița, secția de Terapie Intensivă. Petrică Mîțu Stoian s-a luptat cu anumite complicații post-covid, iar medicii au făcut eforturi pentru ca viața lui să fie salvată. Din păcate, marele artist și-a dat ultima suflare, lăsând multă durere în urmă.

Mai multe coincidențe macabre sunt legate de moartea lui. În urmă cu doar câteva zile, Petrică Mîțu Stoian și-a vizitat locul de veci pentru a se asigura că acesta este pregătit până la ultimul detaliu, de parcă ar fi prevestit nenorocirea care a lăsat o țară întreagă îndurerată.

„Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, au scris cei de la casa de discuri Electrecord pe Facebook.

Cine este femeia care a fost extrem de apropiată de solist

Solistul a vrut să își ducă somnul de veci alături de o femeie care a fost extrem de apropiată de el. Petrică Mîțu Stoian a suferit enorm în momentul în care Maria Gușman, soția impresarului său, a decedat, astfel că și-a dorit să fie înmormântat lângă persoana care s-a ocupat de imaginea sa.

În sala de repetiții a Ansamblului Maria Tănase o să rămână trupul neînsuflețit al artistului până miercuri, 10 noiembrie, când acesta o să fie condus pe ultimul drum. El o să se înmormântat în cimitirul Ungureni, lângă Maria Gușman.

Ce dramă l-a marcat pe Petrică Mîțu Stoian

De asemenea, destul de recent, apropiații lui Petrică Mîțu Stoian erau uluiți de faptul că acesta a slăbit 25 de kilograme într-un timp extrem de scurt. Acesta mărturisea că a suferit enorm în momentul în care Maria Gușman a părăsit această lume, mai ales pentru că era extrem de apropiat de femeie.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment.”, povestea Petrică Mîțu Stoian în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI