Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de miercuri, 26 februarie

Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de miercuri, 26 februarie
Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV - Ediția de miercuri,18 martie

PRO TV pregătește o nouă emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor să-şi dezvolte afacerile existente, trebuie să pregătească  un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Emisiunea Imperiul Leilor de la Pro Tv – ediția de miercuri 23 februarie

Tinerii antreprenori au sarcina, deloc ușoară, de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de puternici să pună în aplicare planul de business.

În primele două ediții ale emisiunii Imperiul Leilor, cei 5 oameni de afaceri au investit un total de 805.000 de euro în afacerile cu potențial de dezvoltare.

A treia ediție a emisiunii Imperiul Leilor

Miercuri de la 20:30, în cea de-a treia ediție a emisiunii, vom vedea alți antreprenori care vor să își vadă afacerea finanțată, printre care și Cori Grămescu, una dintre antrenorii și nutriționiștii de top din România.

Cori a venit cu o idee de afaceri tot din zona de sport și sănătate în care activează, aceasta prezentând leilor o platformă care va genera un program de diete personalizate pentru clienții aplicației.

Investitorii emisiunii Imperiul Leilor.
Emisiunea Imperiul Leilor de la Pro Tv – ediția de miercuri 23 februarie.

Cine este Cori Grămescu

Cori este antreprenor de 15 ani și s-a mutat din Craiova în capitală în perioada liceului. Atunci a început să se îngrașe pentru că mânca foarte mult pe fond emoțional și spune că așa a descoperit sportul, din nevoia de a slăbi.

Ulterior a ajuns să își dezvolte o afacere în acest domeniu, iar acum are două studiouri de aerobic în București și un cabinet unde oferă consultații legate de nutriție clientelor sale.

„Ceea ce fac mă împlinește enorm, îmi dă un sens în viață!” spune Cori Grămescu.

Cori prezintă afacerea în fața investitorilor

Înainte de a-și prezenta ideea de afacere în fața leilor, Cori a declarat că aceștia sunt fioroși, dar se vor înțelege. Antreprenoarea le propune să îi finanțeze afacerea cu 350.000 de euro în schimbul unui procent de 10% din business.

„Cred că leii sunt foarte fioroși, dar pe de altă parte, vorbim cu toții limba afacerilor și înțelegem banii și oportunitățile din viitor.”

Va reuși antreprenoarea să convingă leii și să obțină finanțare? Aflăm în această seară, de la 20:30, la PRO TV!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI