Cine sunt jurații de la Imperiul Leilor. Investitorii care vor finanța afacerile concurenților de la PRO TV

Cine sunt jurații de la Imperiul Leilor. Investitorii care vor finanța afacerile concurenților de la PRO TV
Cine sunt jurații de la emisiunea Imperiul leilor?

Românii se pregătesc să ia la cunoștință cele mai bune idei de afaceri și să asculte deznodământul investitorilor care li se alătură show-ului. Cine face parte din juriul show-ului Imperiul Leilor?

Cine sunt jurații emisiunii Imperiul Leilor?

Imperiul Leilor aduce o premieră pentru români. În cadrul show-ului poți câștiga finanțare pentru ideea ta de afacere. Dacă ești creator, inventator sau antrepenor, aceasta este șansa ta. Acum ai ocazia nu doar să dai ochii cu cei mai buni oameni în afaceri, ci și să-ți îndeplinește visele pe plan profesional. Juriul alcătuit din cinci „Lei” va decide tot parcursul fiecărui om. Aceștia vor discuta între ei și se vor întoarce în fața fiecăruia pentru a pune cărțile pe față și pentru a stabili dacă merită sau nu ca ideea lor să aibă parte de investiția acestora. Printre „Lei” se regăsesc Monica Cadogan și Cristian Onețiu. Cea dintâi este CEO al companiei Vivre, magazin online de home-deco, business cu rădăcini românești care sa extins destul de repede în nu mai puțin de nouă țări.

„Când vorbim despre un business de succes, nu există idei bune sau rele, există doar planul potrivit, pe care trebuie să îl construiești și să îl duci la bun sfârșit. Un antreprenor trebuie să fie asemenea unui alergător de cursă lungă, adică să fie pregatit atât mental, cât și fizic pentru maratonul învățării. Pentru mine participarea la Imperiul Leilor vine la pachet cu mult entuziasm. Cât despre misiunea mea, pot spune că sutn gata să demonstrez că nimic nu este imposibil!”
Moncia Cadoga

Juriul emisiunii Imperiul Leilor
Juriul emisiunii Imperiul Leilor

„Este o continuare firească a ultimelor ani”

Un alt antreprenor care se alătură emisiunii de la Pro TV este Cristian Onețiu, care deține un business în valoare de peste 100 de milioane de euro. Mai exact, Onețiu are grijă de Life Care și Biologistic și face parte dintre cei 500 de oameni din topul Forbes.

„Decizia de a mă implica în acest format și în această emisiune este pentru mine o continuare firească a ultimilor ani în care am susținut sute de antreprenori în programe de mentorat, atât personal, cât și la distanță. În următoarea perioadă îmi propun să fiu mult mai mult implicat ca investitor în afaceri ce au potențial internațional” Cristian Onețiu

De asemenea, afaceristul Mohammad Murad este și el parte a show-ului și este proprietarul lanțului de hoteluri Phoenicia. Alt jurat este Daniela Marișcu, șefa unei firme de proiectare și constrirea de piscine.

„Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac”
Daniela Marișcu

Urmăriți Playtech.ro și pe