Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de miercuri, 11 martie

Imperiul Leilor Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de miercuri, 11 martie
Emisiunea Imperiul Leilor de la Pro Tv – ediția de miercuri 11 martie.

PRO TV pregătește o nouă emisiune adresată celor care vor să se lanseze în lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sau cei care vor să-şi dezvolte afacerile existente, trebuie să pregătească un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes. Astăzi, la Imperiul Leilor, vedem investitorii în competiție, în cadrul unui joc pe calculator! Își vor pune banii în joc?

Emisiunea Imperiul Leilor de la Pro Tv – ediția de miercuri 11 martie

Ideile creative de afaceri și poveștile emoționante ale antreprenorilor din Imperiul Leilor au ținut telespectatorii cu ochii pe TV, în fiecare miercuri, de la 20:30, pe PRO TV. Încă de la lansare, emisiunea a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, în fiecare săptămână.

Astăzi de la 20:30, în cea de-a cincea ediție a emisiunii Imperiul Leilor, vom vedea povestea unui antreprenor care se consideră un rebel fără cauză.

Alexandru Ion de la Nexus Gaming la Imperiul Leilor

Este vorba de Alexandru Ion, care are o afacere în domeniul jocurilor pe calculator, Nexus Gaming. Acesta spune că avea nevoie de o scuză pentru a se juca pe calculator după vârsta de 20 de ani, iar soluția creativă a fost să își deschidă o afacere. Alexandru a venit să își prezinte afacerea în fața leilor, oferindu-le 10% din business-ul său, pentru o investiție 200.000 de euro. Pentru a-i convinge, antreprenorul și-a prezentat ideea de afaceri într-un mod inedit: acesta i-a provocat pe lei la un joc de Counter Strike. Aceștia s-au întrecut, formând două echipe concurente, doamne versus domni.

Alexandru Ion de la Nexus Game.
Emisiunea Imperiul Leilor de la Pro Tv – ediția de miercuri 11 martie.

Leii au fost încântați și antrenați de joc, însă a fost suficient jocul, pentru a-i convinge să finanțeze afacerea? Ce echipă a câștigat meciul, dar și dacă antreprenorul a plecat acasă cu o investiție, aflăm miercuri, de la 20:30, la PRO TV!

Ce spune tânărul care a vrut 3 milioane de euro din partea Leilor

Camil Moldoveanu a venit în fața Leilor cu o cerință exorbitantă din punct de vedere financiar! Tânărul antreprenor și-a dorit o finanțare de 3 milioane de euro pentru 25% din compania sa.
„M-am uitat la emisiune de două ori și mi-a plăcut foarte mult, de-asta am vrut și eu să particip.”
„A fost chiar o motivație acest speech! Poate s-a văzut că în anumite momente am fost așa mai aprins. Mi-a plăcut foarte mult și v-am spus că îmi doream foarte mult să am parte de o asemenea experiență, personal, la Imperiul Leilor, și să văd cum e să fii în fața lor. Sunt foarte fericit că am făcut treaba asta”, a spus concurentul.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI