Impact.ro: Suma fabuloasă pentru care Delia și-a asigurat vocea. Decizia de ultimă oră a artistei

Impact.ro: Suma fabuloasă pentru care Delia și-a asigurat vocea. Decizia de ultimă oră a artistei
Impact.ro: Suma fabuloasă pentru care Delia și-a asigurat vocea. Decizia de ultimă oră a artistei

Delia este una dintre cele mai talentate și nonconformiste artiste de la noi. Este evident că cea mai mare calitate a artistei este vocea, motiv pentru care aceasta a decis să-și asigure vocea pentru o sumă considerabilă.

Impact.ro: Suma fabuloasă pentru care Delia și-a asigurat vocea

Potrivit surselor Impact.ro, Delia și-a făcut o asigurare de voce. Pentru acest fapt, Delia a scos din buzunar o sumă colosală, și anume, nu mai puțin de 500.000 de euro. Delia nu este singura artistă care și-a asigurat vocea, fiind un tipar deja consacrat mai ales în Statele Unite ale Americii. Reamintim că printre artiștii care au încheiat o poliță de asigurare a vocii în afara granițelor se numără și Mihai Trăistariu. Artistul și-a asigurat vocea în Germenia, însă a renunțat la poliță după câțiva ani.

„Am avut vocea asigurată în Germania acum câţiva ani. Am renunţat până la urmă la poliţă pentru că am considerat, la un moment dat, că este inutilă, dar şi din cauza preţului. La vremea aceea nu aveam veniturile din prezent. Plăteam 500 de euro la fiecare trei luni pentru o sumă asigurată de 50.000 de euro pe 20 de ani. Riscurile asigurate includeau, practic, orice tip de leziune, accident, orice mi-ar fi putut afecta vocea”, a povestit artistul.

 

Ce alte vedete și-au asigurat vocea sau părți ale corpului

De asemenea, și alte vedete de peste Ocean au ales să-și asigure diverse părți ale corpului, dar nu numai. Spre exemplu, Mariah Carey și-a asigurat vocea pentru suma de 35 de milioane de dolari, Julia Roberts și-a asigurat zâmbetul pentru 30 de milioane, iar Tina Turner și-a asigurat picioarele pentru suma de 3,2 milioane de dolari.

Delia a cunoscut succesul în anul 1999 pe când făcea parte din formația N&D. Piesa scoasă împreună cu Nick, ”Vino la mine”, este, și acum, una dintre cele mai fredonate piese ale artistei. Delia și-a început cariera solo în anul 2003, surprinzându-și fanii cu piese precum ”Dale”, ”A lu mamaia”, ”Doi în unu”, ”Da, mamă”, ”Cine m-a făcut om mare”, iar ultimul hit lansat de artistă a fost ”Trăiește frumos”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI