Câți bani au câștigat Delia și soțul ei într-un singur an. Alții abia reușesc să obțină această sumă într-o viață

Câți bani au câștigat Delia și soțul ei într-un singur an. Alții abia reușesc să obțină această sumă într-o viață
Câți bani au câștigat Delia și soțul ei într-un singur an. Alții abia reușesc să obțină această sumă într-o viață

Delia Matache și soțul ei, Răzvan, se pot declara milinari în euro. Reamintim că numai în anul 2013 ei au câștigat sume fabuloase. Cu un tarif cuprins între 2.500 şi 3.500 de euro, în funcție de evenimentul și de ora show-ului, de Revelion tariful poate atinge și 5000 de euro.

Câți bani au câștigat Delia și soțul ei într-un singur an

Delia Matache și Răzvan Munteanu fac bani frumoși din activitatea lor. În anul 2013, aceasta a produs în jur de 700 000 de euro numai din cântări. În plus, la această sumă se adauga şi ”salariul” ei de 100.000 de euro, de la fosta emisiunea „X Factor”, dar să nu uităm și faptul că a fost jurată și la iUmor. Însă nici Răzvan, soţul său, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta este un prosper om de afaceri, reuşind să aducă acasă cam aceeaşi sumă, dat fiind faptul că cele şase localuri pe care le deţine în Centrul Vechi sunt pline de clienţi.

Cum s-au cunoscut Delia Matache și Răzvan Munteanu

Jurata de la iUmor și soțul său, Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012. Dacă Delia postează dese imagini cu ea, nu se întâmplă la fel și cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Despre povestea lor de dragoste, reamintim că cei doi s-au întâlnit prima dată într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria. Soțul Deliei a recunoscut într-un interviu mai vechi că a fost dragoste la prima vedere și că a încurajat-o încă de la început în cariera sa muzicală. Ba mai mult, acesta i-a devenit și manager din dorința de a fi mai aproape de ea și de a o ajuta și mai mult.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”,  povestea Răzvan, care între timp, a devenit și managerul artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI