Mihai Bendeac, declarație de dragoste pentru Delia: ”Te iubesc!” Cum a reacționat artista

Mihai Bendeac, declarație de dragoste pentru Delia: ”Te iubesc!” Cum a reacționat artista
Bendeac, declarație de dragoste pentru Delia

În timp ce Delia era surprinsă de cadourile apropiaților, Bendeac îi declara iubirea. Ce cadouri a primit cântăreața și cum a reacționat când actorul i-a mărturisit sentimentele sale pentru ea?

Bendeac, declarația de dragoste pentru Delia

Delia s-a bucurat la începutul zilei acesteia de cadourile primite cu ocazia zilei sale de naștere. Cu toate că a spus în repetate rânduri că nu dorește nimic și că nu vrea ca toată lumea să știe că se sărbătorește, mulți i-au adus daruri scumpe. Artista le-a deschis de față cu colegul ei de la masa juriului iUmor, în culise. Bendeac a filmat-o câteva minute bune, s-a minunat de poșeta cu maimuțe pe care a primit-o, iar mai apoi i-a făcut o declarație de dragoste.

”Ziceai să nu băgăm în seamă de ziua ta și totuși uite că nu putem să băgăm de seamă că oamenii vin cu cadouri. Ne simțin noi prost acum, că noi nu te-am băgat în seamă. Dacp tot am pornit filmarea asta, vreau să spun că te iubesc și că ești prietena mea și sora mea. Băi Matache, dacă tot am pornit filmarea asta, vreau să-ți spun că te iubesc. Și că ești prietena mea și sora mea!”, i-a spus Mihai Bendeac aflat de cealaltă parte a camerei. 

Mihai Bendeac, declarație de dragoste pentru Delia
Mihai Bendeac, declarație de dragoste pentru Delia

Cum a reaționat cântăreața?

Delia i-a trimis un pupic și s-a arătat vizibil emoționată de cuvintele colegului ei de la iUmor. Uite ce frumoasă e, e cu maimuțe! Eu am zis să nu facem tam tam, dar nu puteam să le zic oamenilor care au venit cu cadouri asta. Am mai primit ceva, cred că e un tablou”, a spus Delia, despre noul accesoriu. 

„I-am rugat să ne comportăm ca și cum nu este ziua mea și mi-au îndeplinit această dorință. Am primit niște cărți ale copilăriei mele pe care mi le doream foarte mult, Hansel și Gretel și Alice în Șara Minunilor”
Delia

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI