Impact.ro: Oana Roman și-a văzut fratele de două ori în 11 ani! Ce a decis Petre Roman în privința copiilor lui

Impact.ro: Oana Roman și-a văzut fratele de două ori în 11 ani! Ce a decis Petre Roman în privința copiilor lui
De ce Oana Roman și-a văzut fratele doar de două ori în 11 ani?

Oana Roman adaugă încă o bilă neagră pentru tatăl ei. Oana nu duce lipsă de evenimente negative în viața ei, mai ales în ultima perioadă. Din păcate, tocmai acum pare că familia ei s-a dezbinat mai tare, iar nici fratele ei mai mic nu-i poate aduce un zâmbet pe buze, pentru că nu-l poate vedea.

Oana Roman și-a văzut fratele mai mic de două ori în 11 ani

Oana Roman are doi frați vitreg: Catinca și Petrus. Din nefericire, relația cu Catinca deși părea bună acum puțin timp, s-a răcit, iar cele două abia dacă-și mai vorbesc. Mai mult decât atât, nici de compania micuțului nu se poate bucura, pentru că tatăl ei interzice vehement acest lucru, conform impact.ro. Încă soția lui Marius Elisei și-a văzut fratele la nunta ei și încă o dată în 2017. Desigur că ea și-ar dori să-l vadă mai des, dar nu este posibil.

Cel mai probabil, Oana nu ar pune în balanță trecutul și părerea pe care o are despre fostul ministru al țării, ci s-ar bucura pur și simplu de Petrus. În anul 2009, Petre Roman devenea pentru prima oară tătic de băiat. După șase luni după ce Silvia Chifiriuc i-a devenit soție, a venit pe lume moștenitorul fostului ministru al țării. „Se numește Petrus, varianta latină a numelui meu”, a dezvăluit acesta. Acesta și-a văzut visul cu ochii la vârsta de 63 de ani: și-a strâns fiul în brațe, după ce a asistat la naștere.

Oana Roman și-a văzut fratele mai mic de doar 2 ori în 11 ani
Oana Roman și-a văzut fratele mai mic de doar 2 ori în 11 ani

“Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”
Silvia Chifiriuc (Sursa:  click.ro. )