De ce s-a rupt relația dintre Oana Roman și sora ei Catinca. Vedeta a dat cărțile pe față

De ce s-a rupt relația dintre Oana Roman și sora ei Catinca. Vedeta a dat cărțile pe față
De ce s-a rupt relația dintre Oana și Catinca. Vedeta face mărturisiri despre acest lucru

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de grea, declarând în urmă cu puțin timp separarea de tatăl copilului său. Din păcate, nici sora și nici părintele ei nu-i sunt alături de ea în aceste clipe. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, între ele? Ce a provocat răcirea relației dintre ele?

De ce s-a rupt relația dintre Oana Roman și Catinca?

Oana Roman are probleme serioase pe plan sentimental. Aceasta se află într-o perioadă extrem de grea, după ce soțul ei a avut o escapadă alături de cunoscutul transsexual Delia. În cele din urmă, la capătul puterilor, vedeta a decis că este timpul ca cei doi să-și spună adio și să meargă pe drumuri separate. Din nefericire, alături de ea nu se află nici tatăl ei și nici sora ei mai mare.

Oana a vorbit în sfârșit despre ce a produs relației dintre ea și Catinca, în vârstă de 52 de ani. „Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a susținut fiica lui Petre Roman, pentru sursa citată.

De ce s-a rupt legătura dintre Oana și Catinca. Ce spune vedeta despre relația cu sora ei
De ce s-a rupt legătura dintre Oana și Catinca. Ce spune vedeta despre relația cu sora ei

„Pentru ea, el este practic un stră­in”

Oana a fost sinceră față de fanii ei, și-a asumat totul, fiind persoană publică, așa că a povestit în detaliu despre problemele din viața sa. Se pare că tatăl ei a ales să se îndepărteze treptat de lângă ea și familie, însă nu știe din ce cauză exact s-a produs acest lucru. Ce o doare cel mai tare pe încă soția lui Marius Elisei este faptul că Isa nu se poate bucura de bunicul ei, iar nici Petre Roman nu își cunoaște aproape deloc singura sa nepoată.

„Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi”
Oana Roman (Sursa: viva.ro)