Impact.ro: Cum a scăpat Mario Iorgulescu basma curată. Ce persoană extrem de influentă l-a ajutat după accident

Mario Iorgulescu s-a urcat la volan, în seara de 8 septembrie 2019, cu o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, consumând și cocaină. A produs un accident în urma căruia un tânăr tată a doi copii a pierit nevinovat, apoi a urmat tevatura. După ce a fost îngrijit în România, a fost transferat la un campus de elită din Milano. În prezent, se află într-o vilă din Geneva, unde este supravegheat non-stop de o asistentă medicală. Încă mai sunt multe întrebări. Una dintre ele: Cum a scăpat tânărul de toate acuzațiile?

Cum a scăpat Mario Iorgulescu basma curată după accident?

Mario, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, nu era la primul accident produs la volanul unei mașini de lux. Înainte de tragedia de pe 8 septembrie 2019, soldat cu moartea unui tată a doi copii, Dani Vicol, tânărul a mai produs două accidente. Primul a fost în perioada în care era student în Elveția și conducea un Nissan GT-R, o mașină puternică, evaluată la peste 100.000 de euro. Un altul a fost în Italia, la bordul unui bolid Ferrari. După aceste incidente, Iorgulescu Junior a mers la dezalcoolizare, în condițiile în care tatăl său i-a promis că îi va oferi o mașină nouă. A primit un Astor Martin DBS, automobilul cu care a și luat viața unui om.

Impact.ro: Cum a scăpat MarioImagine accident 8 septembrie 2019  Iorgulescu basma curată. Ce persoană extrem de influentă l-a ajutat după accident
Imagine accident 8 septembrie 2019

În urmă cu aproape 3 ani, fiul președintelui LPF a fost implicat într-un scandal cu iz mafiot. Băiatul a fost acuzat că împreună cu câțiva interlopi au bătut cu ciocanul de șnițele un bărbat. Judecătoria Sectorului 3 a decis să îl achite pe Mario, în timp ce colegii de dosar ai acestuia au primit ani grei de pușcărie. Anchetatorii au transmis, la acea vreme, că tânărul, împreună cu ceilalți interlopi, au vrut să îi dea o lecție bărbatului care îi datora 3.000 de euro.

„Ar fi ajutat și protejat în permanență”

Mario a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în scandalul în care a fost acuzat că a sechestrat și bătut un tânăr. El scăpase, inițial, doar cu un control judiciar, dar ulterior a primit mandat de arestare preventivă, în urma contestației făcute de procurori.

Așadar, ilegalitățile au vechime. Ultima la socoteală i-a adus dosar penal. Pentru aceasta, și, cel mai probabil, și pentru cele enumerate mai sus, a avut ”un spate”. Se pare că fiul președintelui LPF ar avea relații la Biroul de Investiții Criminale, din cadrul Poliției Capitalei. Cel care îl protejează pe tânăr este verișorul lui, Petre Gino Iorgulescu, comisarul șef al secției.

„Mario Iorgulescu ar fi fost ajutat și protejat în permanență de verișorul lui, Petre Gino Iorgulescu, comisar șef la Poliția Capitalei, Biroul Investigații Criminale. Domul comisar nu este nici el ferit de probleme legale. În 2007 a fost prins în flagrant când lua mită bani și tigări, în urma unui șantaj. Cu toate astea, cariera lui a fost într-o continua creștere”, conform informațiilor obținute de Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI