EXCLUSIV Unde se află, de fapt, Mario Iorgulescu. Are asistentă personală, chiar dacă și-a revenit complet

EXCLUSIV Unde se află, de fapt, Mario Iorgulescu. Are asistentă personală, chiar dacă și-a revenit complet
Unde se află, de fapt, Mario Iorgulescu. Are asistentă personală, chiar dacă și-a revenit complet

Mario Iorgulescu a fost pus sub acuzare după ce a provocat un accident în urma căruia a murit un tânăr. A fost îngrijit în România imediat după tragediei, apoi transferat la o clinică din Milano. Tânărul și-a revenit, iar acum se află în paradisul studenției sale și are o asistentă personală drept paravan, pentru a-l ține departe de România.

Unde se află, de fapt, Mario Iorgulescu?

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a provocat un accident pe 8 septembrie în urma căruia a murit un tânăr tată a două fetițe. Din acel moment, a fost internat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD. Pe 23 septembrie, medicii de la o unitate medicală bucureșteană anunțau că, la cererea familiei, contrar recomandărilor cadrelor medicale, tânărul a fost transferat pentru tratament la un spital din străinătate.

În acea zi, un avion-ambulanță a decolat cu pacientul Mario Iorgulescu, la ora 11.07, de pe Aeroportul Băneasa, cu destinația Milano. După 3 ore de zbor, Mario a fost internat la Spitalul San Raffaele, un campus de elită, lider în multe domenii de cercetare. Eforturile familiei nu au fost în zadar, iar progresele făcute de băiat sunt uimitoare, fiind externat de ceva vreme.

Trăiește în paradisul studenției

„El nu se afla in acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”, spuneau surse din spital pentru wowbiz.ro, la începutul lunii ianuarie 2020.

EXCLUSIV Unde se află, de fapt, Mario Iorgulescu. Are asistentă personală, chiar dacă și-a revenit complet
Mario Iorgulescu

Veștile sunt din ce în ce mai bune pentru tânăr. Potrivit Impact.ro, tânărul locuiește acum într-o vilă, în Geneva, unde o asistentă îi este ”paznic” 24 de ore din 24. De altfel, potrivit surselor noastre, cadrul medical ar fi drept ”paravan”, ținându-l astfel departe de revenirea în țară.

Cât despre vila în care se odihnește, este vorba despre casa în care a stat în perioada studiilor, Mario făcând ultimii doi ani din liceu, dar și toată facultatea în Elveția. Mai mult, deși a provocat o tragedie, în acest moment, nu este căutat prin Interpol.

Nu mai vrea în România

În 2016, când se afla încă în Elveția, la studii, tânărul a transmis un mesaj ”prietenilor” săi din țară:

„Mă tot întreba lumea: „în ţara când mai ajungi?“. Nu, mulţumesc, am foarte puţini prieteni adevăraţi în ţară, printre care sunt părinţii mei şi vărul meu Erwin. În rest, toţi sunt mai devreme sau mai târziu falşi…Eu nu mai vreau să trăiesc o viaţă falsă…Nu am de ce…

Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate.

Îmi cer scuze anticipat faţă de cei care nu sunt incluşi în acest mesaj. Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus, le mulţumesc din suflet părinţilor mei pentru oportunitatea asta şi cam atât am de spus, îmi cer scuze încă o data faţă de oamenii care nu sunt parte din categoriile menţionate mai sus. O zi bună va doresc tuturor” – Maria Iorgulescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI